[A] + [B] Zmiana języka w kompie na polski
Moderator: Mariusz
-
Dange
-
RyVar72
Witam.
Ponowię pytanie o kogoś z Kielc albo okolicy, wyczytałem że w Krakowie robią bez problemu ale do Kielc właśnie mam bliżej i częściej jeżdżę właśnie do Kielc jak Krakowa.
Pytałem w ASO na Krakowskiej w Kielcach to gość pokręcił nosem i powiedział, że zmieć się nie da, tylko trzeba wgrać a że pamięci może nie wystarczyć to po jakimś czasie zmienia się ponownie na poprzedni i że nie gwarantuje, na moją sugestię o języku tureckim, który prawdopodobnie pozwoli na ustawienie polskiego, to machnął ręką i powiedział, że na forach różne brednie wypisują. Stwierdziłem, że z taką kompetencją i chęcią to nie mam czego tam szukać.
Ponowię pytanie o kogoś z Kielc albo okolicy, wyczytałem że w Krakowie robią bez problemu ale do Kielc właśnie mam bliżej i częściej jeżdżę właśnie do Kielc jak Krakowa.
Pytałem w ASO na Krakowskiej w Kielcach to gość pokręcił nosem i powiedział, że zmieć się nie da, tylko trzeba wgrać a że pamięci może nie wystarczyć to po jakimś czasie zmienia się ponownie na poprzedni i że nie gwarantuje, na moją sugestię o języku tureckim, który prawdopodobnie pozwoli na ustawienie polskiego, to machnął ręką i powiedział, że na forach różne brednie wypisują. Stwierdziłem, że z taką kompetencją i chęcią to nie mam czego tam szukać.
-
Darekb
-
kuba20227
-
Dange
-
Darekb
Dzieki za nr telefonuDange pisze:napisałem przecież ul.Hery 25 na bemowie (:eLeMeNt zYcIa pisze:A gdzie zmieniałeś...?
[ Dodano: Pon Lut 11, 2013 09:29 ]Servis nazywa sie kolego Calibra ul.hery 25 tel 600988898Darekb pisze:Masz może jakiś tel do nich?Dange pisze:Tak jak napisałem wczesniej ul.Hery 25 Bemowo
-
ciapus4
-
ciapus4
No właśnie szukałem, ale albo nie robią tam gdzie dzwoniłem, albo mnie odsyłają do ASO i tam też mają problemy tysiąc pytań i kiszka, więc proszę tych którzy w łodzi to uczynili o wskazanie takowego serwisu
pozdrawiam
[ Dodano: Pią Mar 01, 2013 14:19 ]
Witam, czy może mi ktoś powiedzieć, dlaczego po zmianie języka optech-em 2, po wyłączeniu auta, powraca na język domyślny, nawet mechanik nie ogarniał dlaczego się tak dzieje, a i po zmianie auto woła cd z ięzykiem...
pozdrawiam
[ Dodano: Pią Mar 01, 2013 14:19 ]
Witam, czy może mi ktoś powiedzieć, dlaczego po zmianie języka optech-em 2, po wyłączeniu auta, powraca na język domyślny, nawet mechanik nie ogarniał dlaczego się tak dzieje, a i po zmianie auto woła cd z ięzykiem...
-
Przemass
-
Belfer
Mihó pisze:Zapraszam do mnie (wysyłkowo również)
[ Dodano: Czw Sie 25, 2011 10:00 ]
Jakie masz radio ? Nie masz czasem CCRT700, albo NDC* ?
Super skorzystam, jestem zainteresowany wielu próbowało, na spotach nawet na Ogólnopolskim w Rzeczce bez rezultatu, podobno oryginalnymi programiki od Wołka, pozdrawiam Mirosław
Mała korekta - Bodek
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 19:53 przez Belfer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
zUla
-
vide84