Opel Zafira 1.8-16V - 140KM JAK NOWA
Moderator: Tunio999
Opel Zafira 1.8-16V - 140KM JAK NOWA
Witam!
Jako że w dalszym ciągu szukam samochodu dla siebie i dla rodziny, dziś znalazłem takie ogłoszenie:
http://otomoto.pl/opel-zafira-1-8-16v-1 ... 13271.html
Uploaded with ImageShack.us
Będę wdzięczny za uwagi.
W sobotę mam dostać zdjęcia książki i numer VIN więc wrzucę do rozkodowania.
Pozdrawiam
Jako że w dalszym ciągu szukam samochodu dla siebie i dla rodziny, dziś znalazłem takie ogłoszenie:
http://otomoto.pl/opel-zafira-1-8-16v-1 ... 13271.html
Uploaded with ImageShack.us
Będę wdzięczny za uwagi.
W sobotę mam dostać zdjęcia książki i numer VIN więc wrzucę do rozkodowania.
Pozdrawiam
-
- Debiutant
- Imię: Grześ
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Przycisk SPORT to odczuwalna zmiana w reakcji na pedał gazu (mniej mułowaty). U siebie nie mam zmiany charakterystyki zawieszenia więc nie wiem. Ciekawe czy był robiony rozrząd. Zwróć uwagę na "klekotanie" kół zmiany faz rozrządu. Te silniki to mają. Wymiana tych kół razem z rozrządem to około 2,5-3tys złotych. Klekotania możesz posłuchać na tym forum.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
Patrząc na cenę to pierwsze co bym zrobił to ustalił w rzekomym serwisie czy faktycznie był u nich cały czas serwisowany (a nie przyjechał na ostatni przegląd żeby "zalegalizować" przebieg) i wysłał zapytanie do dekry czy potwierdzają przebieg. Za takie auto w Niemczech trzeba dać min. 6-6,5 tys euro + koszty sprowadzenia + zysk sprzedającego. Poniżej trzydziestu paru tys zł jest to nieosiągalne. Z resztą spójrz na oferty Andrzeja - to są realne ceny.
Jakieś głosy w głowie mówią mi że ten samochód uczył się pływać. Pozaglądaj dobrze pod tapicerkę (zwłaszcza tam gdzie trzeba troszkę rozmontować).
Jakieś głosy w głowie mówią mi że ten samochód uczył się pływać. Pozaglądaj dobrze pod tapicerkę (zwłaszcza tam gdzie trzeba troszkę rozmontować).