[B] - uyssy - 1.8 benzyna, SPORT, 140KM, 2006, srebrna
[B] - uyssy - 1.8 benzyna, SPORT, 140KM, 2006, srebrna
No i przyszedł czas aby przedstawić moje autko.
Tak więc zośka została przytargana z Niemiec, poprzedni właściciel zatrzymał się komuś na bagażniku, więc do wymiany poszedł zderzak, grill, maska, 2 klosze reflektorów oraz chłodnica klimatyzacji.
Reszta nienaruszona.
Jest to wersja Sport, 1.8 – 140 KM.
Z ciekawszych elementów wyposażenia :
- IDS+,
- Bixenony,
PS.
Strasznie denerwują mnie te czarne listwy i nie mogę zrozumieć jak ktoś mógł kupić autko z IDS+ i Bixenonami, a władować na wyposażeniu takie wykończenie dookoła
Tak więc zośka została przytargana z Niemiec, poprzedni właściciel zatrzymał się komuś na bagażniku, więc do wymiany poszedł zderzak, grill, maska, 2 klosze reflektorów oraz chłodnica klimatyzacji.
Reszta nienaruszona.
Jest to wersja Sport, 1.8 – 140 KM.
Z ciekawszych elementów wyposażenia :
- IDS+,
- Bixenony,
PS.
Strasznie denerwują mnie te czarne listwy i nie mogę zrozumieć jak ktoś mógł kupić autko z IDS+ i Bixenonami, a władować na wyposażeniu takie wykończenie dookoła
Ostatnio zmieniony 05 mar 2013, 22:00 przez uyssy, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Autko fajne, a przez listwy się troszkę wyróżnia, nie było takich egzemplarzy wiele, nawet opisane to jest w VIN-ie jako inny kod
Jeżeli będziesz to lakierował, to uważaj, tak zwane wypraski nadwozia są drogie, a przy demontażu mogą się uszkodzić, dla przykładu podam, że na przednim zderzaku po 100 za sztukę, a z tyłu po 150
80Y = WYKOŃCZENIE PŁATU DRZWI,CZARNY
Jeżeli będziesz to lakierował, to uważaj, tak zwane wypraski nadwozia są drogie, a przy demontażu mogą się uszkodzić, dla przykładu podam, że na przednim zderzaku po 100 za sztukę, a z tyłu po 150
80Y = WYKOŃCZENIE PŁATU DRZWI,CZARNY
Ostatnio zmieniony 04 mar 2013, 21:07 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model: