[A] - Kabat - 2.0 T OPC, 200 KM, 2004
-
Kabat
Zajelo mi to prawie 11 godzin, nie bylo latwo bo wszystko recznie, bez zadnej mechanikiBodek pisze:Możesz zdradzić ile czasu na to poświęciłeś, nie wspomnę już o $$
Archi moje rejony to Canning Town
Dziekuje za slowa uzania, mam nadzieje ze w moich rekach to auto dlugo wytrzyma, bo mam zapedy upalatorskie, a ze astra zostala w PL to ciagnie mnie zeby czyms poszalec
-
Arczi
Dokladnie. Tez to bardzo lubie : zarowno samo pucowanie jak i fekt koncowyKabat pisze:Zajelo mi to prawie 11 godzin, nie bylo latwo bo wszystko recznie, bez zadnej mechaniki Ale powiem Wam ze sama przyjemnosc, zobaczyc koncowy efekt
Uuuu to po 2-giej stronie... Moje to KT1 EEKabat pisze:Archi moje rejony to Canning Town
Ja tu robie zakupy EOTKabat pisze:Bodku co do $$ to jezeli jestes zainteresowany to, moge wyslac Ci na PW info odnosnie tego.....
-
Kabat
-
Luis
-
Kabat
-
Kabat
Co do rury, to miała być polerka, ale rura okazała sie być stalowa, a nie ameliniowa, także stwierdzilem ze czarny mat bedzie ładnie wyglądał pod maska, niestety nie udało mi sie kupic na miejscu złączek w kolorze czarnym, dlatego chwilowo wsadzilem niebieskie... Trzeba bedzie zamówic na necie nowe, bo jak dla mnie niebieski pod maską pasuje jak pięść do nosa, jutro montaż i może jakis filmik sie nakręci
[/b]
[/b]
Ostatnio zmieniony 30 mar 2013, 23:18 przez Kabat, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kabat
Osprzęt pod maską już siedzi, seryjne DV w turbinie zaślepione, tak aby BOV mogł sobie oddychać pełnią życia, dzis byla piekna pogoda to umyłem cale auto, i ponownie nalożylem na nie wosk Colliego, zostalo troche wolnego czasu to pozdejmowałem koła i idealnie wyszyściłem nadkola, także teraz wszystko wygląda jak z fabryki
Wpadły też spryski z insigni, mgłowe, a na sam koniec nałozyłem na szyby niewidzialną wycieraczke RAINOX'a, szkoda, że nie używałem tego preparatu wczesniej, podczas deszczu powyzej 50 km/h nie potrzeba wycieraczek, tak pieknie spływają krople po szybie

Ostatnio zmieniony 07 kwie 2013, 00:10 przez Kabat, łącznie zmieniany 1 raz.