Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bodek pisze:A nie chciałeś kupić bez chromu - całą czarną
Nie Bodku...
Jak już mam kupować to niech będzie srebrna, tym bardziej że łatwiej będzie później sprzedać bo mam ochotkę wymienić całego grilla i dolną atrapę Ale to na razie daleki plan
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein
Dzisiaj otrzymałem zamówioną listwę chromową (listwę z wersji przed liftem) i zamontowałem ją do grilla po liftowego
Teoretycznie wszystko pasuje idealnie ale po założeniu zauważyłem (choć może mi się wydawać) deko inny profil listwy w górnej jej części (poniżej foto i na czerwono zaznaczone):
tzn. w wersji przed liftem jest (ten fragment) bardziej ścięty o ok 4mm z każdej strony...
MOJE ZDANIE NA KONIEC - różnicy praktycznie nie widać (część listwy jest przecież pod maską) więc po co przepłacać
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein