GOTI pisze:Przemass pisze:Moja piękna odebrana w czwartek od lakiernika
A co było powodem wizyty u lakiernika

Zapodaj jakieś aktualne fotki, chętnie pooglądamy

Powodem wizyty u lakiernika były odpryski na masce i liczne rysy powstałe w skutek codziennej eksploatacji przez poprzedniego właściciela.
Fotki już wkrótce
[ Dodano: Wto Kwi 16, 2013 13:22 ]
Pogoda dziś może nie najlepsza na foto,ale mała sesyjka była,mam nadzieję że się spodoba
[ Dodano: Sob Kwi 20, 2013 15:02 ]
Dzisiaj zostało wreszcie założone domykanie szyb i szyberdachu z pilota,przy okazji sprawdziłem prędkość maks.na autostradzie,jest b.dobrze
[ Dodano: Nie Kwi 21, 2013 14:34 ]
Dzisiejszy spocik-Opel Team Poznań.Jeżeli ktoś zainteresowany z Poznania lub okolic,by przystąpić do grupy,to zapraszam na FB.
[ Dodano: Pon Maj 06, 2013 17:02 ]
Moja piękna od dzisiaj "gada" po Polsku tzn.zmieniony został wreszcie język w kompie
[ Dodano: Czw Maj 09, 2013 20:21 ]
Przyszedł czas na wymianę...turbiny,kończy się właśnie i dziś dokonałem zakupu,w pon.odbiór i montaż
[ Dodano: Czw Maj 09, 2013 21:13 ]
Jako,że minęło ? 1444...ileś minut i nie mogę edytować,wstawiam na nowo foto,to był ciut małe
[ Dodano: Sob Maj 18, 2013 18:52 ]
Takie tam
[ Dodano: Sob Cze 08, 2013 09:52 ]
Turbiny nie było trzeba wymieniać,kilka innych rzeczy zostało zrobionych lub wymienionych i wreszcie wszystko jest jak trzeba
Tak przy okazji....mówiłem sobie,kupiłem OPC to już nic nie będę zmieniał,bo jest doskonałe samo w sobie
...a tu masz,nadarzyła się okazja i były środki,to kupiłem taki tam tłumik-właśnie go przywiozłem od kolegi Zero

montaż w poniedziałek
natomiast po południu prawdopodobnie dokonam zakupu takich lampek i montaż jeszcze dziś
[ Dodano: Pon Cze 10, 2013 17:00 ]
Lampeczki założone wczoraj

No i dziś jest wreszcie tłumiczek

i jak ładnie "gada"
[ Dodano: Wto Cze 18, 2013 19:46 ]

znowu ubytki płynu w zbiorniczku wyrównawczym...auto oddane do mechanizatora i już zlokalizowana usterka.Dzięki Bogu to nie uszczelka pod głowicą ale po raz kolejny-nagrzewnica,która została już wymieniona wcześniej.Jeżeli się da to będzie naprawiona,a jak nie to znów wymiana.
Przy okazji wymiana klocków,mam nadzieję jutro odbiór
[ Dodano: Sro Cze 19, 2013 16:36 ]
Tak świecą lampki o zmroku
[ Dodano: Nie Lip 07, 2013 19:27 ]
Jeszcze tylko założę coś takiego i nic już w Zafirze nie robię