Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cena jest mniej wiecej taka sama, patrzac na wyniki testow to uniroyal wypadaja ciut lepiej. jednak nie jest napisane o typie opony wiec dlatego pytam sie o ten typ.
W testach i opiniach Uniroyal Rainsport 2 wypadają gorzej od jedynek. Pod względem wizualnym o wiele bardziej podobają mi się dwójki ale pokierowałem się opiniami posiadaczy i zakupiłem jedynki. Sezon już za mną i szczerze polecam te laczki. Co nie znaczy, że odradzam dwójki :>
Wojti pisze:Witam śmigam dwa lata na Toyo Proxes T1-R i auto jak przyklejone do drogi .Dla ludzi Extremalnie śmigających bardzo polecam !!!
Pozwolisz ze sie nie zgodze... Zjezdzilem jeden kpl i na suchym owszem fajna opona ale na mokrym jest lipa straszna tak wiec extremalnie i owszem ale tylko po suchym. BTW zjezdzilem te oponki na koniec prawie do "zera" na torze
Wojti pisze:Witam śmigam dwa lata na Toyo Proxes T1-R i auto jak przyklejone do drogi .Dla ludzi Extremalnie śmigających bardzo polecam !!!
Pozwolisz ze sie nie zgodze... Zjezdzilem jeden kpl i na suchym owszem fajna opona ale na mokrym jest lipa straszna tak wiec extremalnie i owszem ale tylko po suchym. BTW zjezdzilem te oponki na koniec prawie do "zera" na torze
Hm może i Wam się nie sprawdziły ale dla mnie w każdych warunkach super nawet w desczu przy 180-190 bez problemowo hamowanie itp ale z ESP i tp he he Ale też napewno zalezy od auta i kierowcy oczywiście he he Jak zwykle rzecz gustu !!
Jadąc następnym razem przez Bydgoszcz będę zwracał uwagę na "ekstremalnych" z gatunku Opel, grupa Zafira OPC,( i jak tam dalej było nie pamiętam, biologii w liceum nie miałem).
Jesteś wisienką na torcie, prawdziwy demon prędkości. Może jakiś sponsor? Red bull nieźle płaci
Wojti pisze:super nawet w desczu przy 180-190 bez problemowo hamowanie itp ale z ESP
Rozbawiłeś mnie. W deszczu hamują jak większość, a mi chodziło o możliwość utrzymania zadanego kierunku i tu dają ciała na każdym łuku. Oczywiście że wszystko zależy od samochodu i kierowcy. Dlatego z pewnością coś zrobiłem źle. Samochód to akurat był pucharowy Kia Picanto Ale gdzie mu tam do OPC
Biorąc pod uwagę opisywane przez ciebie prędkości w deszczu na tych przeciętnych oponach natychmiast poleciałbym ucałować magistralę ESP za to że jeszcze możesz pisać na forum.