Pomocna dłoń - Przed zakupem auta
Moderator: Tunio999
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Pomocna dłoń - Przed zakupem auta
W tym miejscu znajdziesz osoby, które mogą pomóc Ci w obejrzeniu wybranej przez Ciebie Zafiry.
Wiadomo, że każdy kilkuletni użytkownik swojego auta może o nim opowiadać godzinami, ale i będzie w stanie ocenić auto przed zakupem.
[(do edycji przeze mnie lub moderatorów) chciałbym aby wyglądało może to tak. Każdy kto może będzie dopisywał się do tematu. Ja zaś w pierwszym poście (tak aby ułatwić wyszukiwanie) będę umieszczał informację o danej osobie skąd jest, w jakich miejscach (miastach) i kiedy może pomóc w obejrzeniu, może jakim doświadczeniem i ewentualnie urządzeniem diagnostycznym dysponuje.
Wierzę, że są osoby, które jeśli się je poprosi, będą w stanie wydobyć chwilkę ze swojego czasu i podjechać pomóc zainteresowanemu w kupnie auta.]
MAZOWIECKIE
1. Maciek , Warszawa i okolice, od razu piszę, że do komisów w Radomiu, Płocku i okolicznych miejscowościach się nie wybieram
2. Janus - Mam interfejs. Miejsce działania Warszawa i okolice.
3. Mat86radom Radom i okolica do 50km chętnie służę pomocą, wstępne oględziny i mogę nawet zabrać auto na skp (jedną prowadzi mój ziomek także koszty zerowe)
4. rafant4011 - Mazowieckie i Łódzkie
Warszawa i okolice zachodnio-południowe od Wisły, w weekend możliwe oględziny Skierniewice/okolice i Biała Rawska/okolice
5. maniek2408 - Płock
LUBELSKIE
1. Tunio999 - województwo lubelskie - a dokładniej okolice Tomaszowa Lubelskiego - Zamość - Biłgoraj - Cieszanów... Czasami bywam w Lublinie i Rzeszowie
LUBUSKIE
1. Andrzej2503 Gorzów Wlkp. i bliska okolica
PODKARPACKIE
1. Crazy Służę pomocą i doradztwem przy zakupie, woj.podkarpackie.
Miernik, komputer diagnostyczny a przede wszystkim doświadczenie 10 letnie z Oplami
POMORSKIE
1. czeslaw555 - w 3mieście czasami przy wolnej chwili mogę pomóc
ŚLĄSKIE
1. pawlisko82 - Śląskie, Rybnik i okolice, mechanik samochodowy, dysponuje sprzętem diagnostycznym, wolne chwile to popołudnia w tygodniu...
2. geroj - Knurów Rybnik, pracownik SKP mechanik, użytkownik Zafiry, możliwość wykonania pełnej scieżki diagnostycznej czyli spaliny, amortyzatory hamulce, szarpaki. Dodatkowo pomiar lakieru i geometrii zaintersowani proszę o PW
3. Sebu$ - Górny Śląsk - Katowice i okolice. Plus minus 50km.
ZACHODNIOPOMORSKIE
1. miodzik, Zafira A, Świdwin, Białogard, Łobez, Połczyn Zdrój, Drawsko Pomorskie, Koszalin (w weekendy)
Dolnośląskie
1. Chrees - dolnośląskie, Wrocław, okolice, możemy się ewentualnie dogadać na południową Wielkopolskę, lubuskie i opolskie.
Wiadomo, że każdy kilkuletni użytkownik swojego auta może o nim opowiadać godzinami, ale i będzie w stanie ocenić auto przed zakupem.
[(do edycji przeze mnie lub moderatorów) chciałbym aby wyglądało może to tak. Każdy kto może będzie dopisywał się do tematu. Ja zaś w pierwszym poście (tak aby ułatwić wyszukiwanie) będę umieszczał informację o danej osobie skąd jest, w jakich miejscach (miastach) i kiedy może pomóc w obejrzeniu, może jakim doświadczeniem i ewentualnie urządzeniem diagnostycznym dysponuje.
Wierzę, że są osoby, które jeśli się je poprosi, będą w stanie wydobyć chwilkę ze swojego czasu i podjechać pomóc zainteresowanemu w kupnie auta.]
MAZOWIECKIE
1. Maciek , Warszawa i okolice, od razu piszę, że do komisów w Radomiu, Płocku i okolicznych miejscowościach się nie wybieram
2. Janus - Mam interfejs. Miejsce działania Warszawa i okolice.
3. Mat86radom Radom i okolica do 50km chętnie służę pomocą, wstępne oględziny i mogę nawet zabrać auto na skp (jedną prowadzi mój ziomek także koszty zerowe)
4. rafant4011 - Mazowieckie i Łódzkie
Warszawa i okolice zachodnio-południowe od Wisły, w weekend możliwe oględziny Skierniewice/okolice i Biała Rawska/okolice
5. maniek2408 - Płock
LUBELSKIE
1. Tunio999 - województwo lubelskie - a dokładniej okolice Tomaszowa Lubelskiego - Zamość - Biłgoraj - Cieszanów... Czasami bywam w Lublinie i Rzeszowie
LUBUSKIE
1. Andrzej2503 Gorzów Wlkp. i bliska okolica
PODKARPACKIE
1. Crazy Służę pomocą i doradztwem przy zakupie, woj.podkarpackie.
Miernik, komputer diagnostyczny a przede wszystkim doświadczenie 10 letnie z Oplami
POMORSKIE
1. czeslaw555 - w 3mieście czasami przy wolnej chwili mogę pomóc
ŚLĄSKIE
1. pawlisko82 - Śląskie, Rybnik i okolice, mechanik samochodowy, dysponuje sprzętem diagnostycznym, wolne chwile to popołudnia w tygodniu...
2. geroj - Knurów Rybnik, pracownik SKP mechanik, użytkownik Zafiry, możliwość wykonania pełnej scieżki diagnostycznej czyli spaliny, amortyzatory hamulce, szarpaki. Dodatkowo pomiar lakieru i geometrii zaintersowani proszę o PW
3. Sebu$ - Górny Śląsk - Katowice i okolice. Plus minus 50km.
ZACHODNIOPOMORSKIE
1. miodzik, Zafira A, Świdwin, Białogard, Łobez, Połczyn Zdrój, Drawsko Pomorskie, Koszalin (w weekendy)
Dolnośląskie
1. Chrees - dolnośląskie, Wrocław, okolice, możemy się ewentualnie dogadać na południową Wielkopolskę, lubuskie i opolskie.
Ostatnio zmieniony 28 lis 2017, 19:30 przez Bodek, łącznie zmieniany 22 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ostatecznie sam temat będzie tylko listą.
Reszta postów będzie kasowana na bieżąco.
Reszta postów będzie kasowana na bieżąco.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Witam jestem zainteresowany kupnem Zoski B. Sprzedawca twierdzi że ma oryginalny przebieg ok 150000tys potwierdzony książka i innymi fv. Posiadam nr. Vin pojazdu czy ktoś by mógł mi sprawdzić coś o tym pojeździe czy ma jakąś przeszłość wypadkową oraz o przebiegu. Podaje nr VIn : WOLOAHM7552212261. dZIEKI ZA POMOC
PWkaroln pisze:Witam jestem zainteresowany kupnem Zoski B. Sprzedawca twierdzi że ma oryginalny przebieg ok 150000tys potwierdzony książka i innymi fv. Posiadam nr. Vin pojazdu czy ktoś by mógł mi sprawdzić coś o tym pojeździe czy ma jakąś przeszłość wypadkową oraz o przebiegu. Podaje nr VIn : WOLOAHM7552212261. dZIEKI ZA POMOC
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- Oznaczenie silnika: Z19DT
hejka, poszukuję kogoś z okolicy Zamościa... pomoc nie związana z oglądnięciem auta, ale...
Więcej na PW
Więcej na PW
Ostatnio zmieniony 03 paź 2016, 09:59 przez rafant4011, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sebu$
- -#Administrator
- Imię: Sebastian
- Auto: Yaponiec
- Model: Inne
- Oznaczenie silnika: Pb1.5
proszę mnie dopisać do listy
Zafira A,aaaaale jak trzeba to inne też
Górny Śląsk - Katowice i okolice. Plus minus 50km.
W miarę możliwości i czasu.
Zafira A,aaaaale jak trzeba to inne też
Górny Śląsk - Katowice i okolice. Plus minus 50km.
W miarę możliwości i czasu.
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
W VINie nie ma "O" tylko zera "0" :>maslak pisze:VIN WOLOAHM758G194065 jest z Francji
O rozkodowanie VINu poproś tutaj: http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=17667
- Albert Einstein
Witam,
Może ktoś koło Poznania może zerknąć na tę Zośkę?
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... yUnTp.html
Planuję zmienić w końcu Astre na Zafire.
Dziękuję.
Może ktoś koło Poznania może zerknąć na tę Zośkę?
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... yUnTp.html
Planuję zmienić w końcu Astre na Zafire.
Dziękuję.
Witam.
Ponowię pytanie przedmówcy Czy jest ktoś z Poznania? Chyba czas zmienić ZB na ZC.
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... z8OgG.html
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Ponowię pytanie przedmówcy Czy jest ktoś z Poznania? Chyba czas zmienić ZB na ZC.
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-zafi ... z8OgG.html
Z góry dziękuję i pozdrawiam