Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jak jest w oryginale,czarna czy lakierowana- niektore maja lakierowane w kolorze nadwozia?
Czy to jakas samoróbka?
Tak samo z grillem-bo juz takie widzialem.
Listwy lakierowane pod kolor nadwozia mają wersje po lifcie, ale żeby nie było tak kolorowo bywają tez takie które mają czarne listwy
No i oczywiście wspomniane OPC też mają listwy pomalowane i to już bez wyjątków.
Wystepują Zoski z czarnymi i lakierowanymi listwami, zależnie od wersji. ja akurat pomalowałem sobie i listwy, i całe zderzaki i klameczki i wygląda milusiej niż pierwotnie.
ja mam FL 2004 i czarne listwy. wersja podstawowa auta. ale widziałem wersję benzynową z 2004 dość bogato wyposażona (też przymierzałem się do jej kupna) i miała listwy w kolorze nadwozia.
taka sama ( ten sam kolor) stoji u mnie pod blokiem tez ma wszystko poamalowane w kolorze tylko ma stary grill. Mi sie wydaje że takie wychodzily z fabryki - dużo lepiej to wygląda