http://tablica.pl/oferta/opel-zafira-1- ... ;r:3;s:303
cokolwiek możecie powiedziec o tym aucie-wielkie dzieki
byc może że dojdzie do zakupu-już dzwoniłem-teraz czekam na VIN :>
mam nadzieje ze foto sie wstawilo bo u mnie sie nie wyswietla-pomimo ze sciezke dostepu dalem
sorki-nie umiem wstawic foty albo cos sie sypie
proponuje usunac post od razu-nie moge wstawi foty
wczesniej wstawialem a teraz nie wiem co sie dzieje...
[ Dodano: Pon Kwi 29, 2013 15:33 ]
zwróccie uwage na tylna klape-dziwnie odstaje od spodu z lewej strony i jasniejsze elementy pod reflektorami-tjuning jakiś czy cóś
ktos mi jeszcze zwrocil uwage na przesuniete kola przednie-zbyt do przodu w stosunku do nadkoli-ale to moze byc wina fotki...
[ Dodano: Pon Kwi 29, 2013 15:34 ]
jak to czesto bywa-brak alusow-albo beda na innej aukcji
albo byl tak bity ze alusy poszly sie walic
Opel Zafira 1.8 16V*LIFT*K.S* Z NIEMIEC ! 2004
Moderator: Tunio999
Opel Zafira 1.8 16V*LIFT*K.S* Z NIEMIEC ! 2004
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2013, 11:45 przez kibic997, łącznie zmieniany 6 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Do ceny musisz dodać 1500 za opłaty, klapa z tyłu jest lekko wgnieciona i odstaje, ale to częsty przypadek w ZA.
Przedni zderzak mi jakoś nie pasuje i wypraski pod lampami - mają inny odcień.
Ze środka za dużo nie widać :>, w to, że alusów nie było jakoś nie wierzę - miałeś mieć VIN - rozwiało by to wątpliwości.
Jak masz blisko to podjedź i pooglądaj na żywo.
Przedni zderzak mi jakoś nie pasuje i wypraski pod lampami - mają inny odcień.
Ze środka za dużo nie widać :>, w to, że alusów nie było jakoś nie wierzę - miałeś mieć VIN - rozwiało by to wątpliwości.
Jak masz blisko to podjedź i pooglądaj na żywo.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Kacperuch
- Zafiromaniak
- Imię: Kacper
- Auto: Skoda
- Model: Octavia2
- Oznaczenie silnika: 19BKC
dokładnie. oferta typowa "handlarska". rozkodujesz vin i się dowiesz, że auto wyjechało na pięknych felach 16 serio? to po co te wstawki innego koloru, to co wspomniał Bodek? Poza tym zdjęcia tak robione, żeby tylko zrobić kilometrów zobaczyć i pewnie się rozczarować. I sądzę, że vin Ci może powiedzieć, że to jednak 2003, a nie 2004, jak Pan napisał. poproś o vin
Kod: Zaznacz cały
ORGINALNY LAKIER !! !!
coż moge powiedziec-REZYGNACJA
rezygnuje z szukania czegokolwiek w Polskiej Republice Bananowej
ostatnio złożyłem zamówienie na sciągnięcie Zafiry do kraju przez 2 znajomych-kto pierwszy ten lepszy-szybciej nie znaczy że kupię więc niech się starają-złomka nie biorę :>
myślę że nie będę wam już du** zawracał VIN-ami itd.
nie zmienia faktu że i tak dzięki za wszelkie info-na forum pozostaje i czytam-jak coś sie kupi to się pokaże
rezygnuje z szukania czegokolwiek w Polskiej Republice Bananowej
ostatnio złożyłem zamówienie na sciągnięcie Zafiry do kraju przez 2 znajomych-kto pierwszy ten lepszy-szybciej nie znaczy że kupię więc niech się starają-złomka nie biorę :>
myślę że nie będę wam już du** zawracał VIN-ami itd.
nie zmienia faktu że i tak dzięki za wszelkie info-na forum pozostaje i czytam-jak coś sie kupi to się pokaże