Opel Zafira OPC 2.0 TURBO!!! SZWAJCAR!!!
Moderator: Tunio999
-
- Przeglądacz
- Imię: Sebastian
- Auto: OPC
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Witam serdecznie. Oto druga Zafira jaką znalazłem na otomoto która mnie zaciekawiła:
link do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/opel-zafira-opc-2-0-turbo-szwajcar-C28784729.html
Dzwoniłem do gościa i podobno ma Książkę serwisową prowadzoną do samego końca. Samochód jest na placu w Radomiu czy jest ktoś z okolicy i mógłby podjechać i spojrzeć na nie ? Przyznam szczerze że jestem mało doświadczony jeżeli chodzi o zakup samochodów i nie chce kupić pierwszego lepszego egzemplarza.
To co ja sam zauważyłem to:
- brak oryginalnego radia - pytanie czy jeśli zakupie CRD 500 i wsadzę to przyciski przy kierownicy będą działać czy ktoś wymienił radio bo przestały działać
- dziwny wydech - martwi mnie że bede musiał wymienic cały tłumik by nie było tej śmiesznej końcówki
- znaczek CH na tylnej klapie - nie wiem czy da się to usunąć ?
link do ogłoszenia:
http://otomoto.pl/opel-zafira-opc-2-0-turbo-szwajcar-C28784729.html
Dzwoniłem do gościa i podobno ma Książkę serwisową prowadzoną do samego końca. Samochód jest na placu w Radomiu czy jest ktoś z okolicy i mógłby podjechać i spojrzeć na nie ? Przyznam szczerze że jestem mało doświadczony jeżeli chodzi o zakup samochodów i nie chce kupić pierwszego lepszego egzemplarza.
To co ja sam zauważyłem to:
- brak oryginalnego radia - pytanie czy jeśli zakupie CRD 500 i wsadzę to przyciski przy kierownicy będą działać czy ktoś wymienił radio bo przestały działać
- dziwny wydech - martwi mnie że bede musiał wymienic cały tłumik by nie było tej śmiesznej końcówki
- znaczek CH na tylnej klapie - nie wiem czy da się to usunąć ?
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
Ładna OPC ze Szwajcarii - wyposażeni standardowe jak na ten "typ", załatw VIN to zapewne dowiesz sie więcej na ten temat
Cena troszke mała jak na OPC, a w dodatku..;
Jak dla mnie cena zbyt mała - możliwie, że auto nie jest po opłatach
Końcówka nie oryginalna, a co do naklejki to powinna dać sie usunąć a jak nie to są do tego pewne specyfiki
Cena troszke mała jak na OPC, a w dodatku..;
AUTO PO OPŁATACH CELNO SKARBOWYCH. PRZYGOTOWANE DO REJESTRACJI.
Opłata wynosi 3%, ale może to tylko drobna pomyłka sprzedającego.KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ 2% AUTO POSIADA TABLICE REJESTRACYJNE I UBEZPIECZENIE OC.
Jak dla mnie cena zbyt mała - możliwie, że auto nie jest po opłatach
Końcówka nie oryginalna, a co do naklejki to powinna dać sie usunąć a jak nie to są do tego pewne specyfiki
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Odnośnie tego konkretnego ogłoszenia nie pomogę raczej,ale powiem tak,moja Zafirka też była w dość atrakcyjnej cenie i też na otomoto,nie pytałem tylko pojechałem 300km z zamiarem zakupu na 99,9% ,na miejscu oględziny i decyzja.Później okazało się,że musiałem jeszcze trochę włożyć w auto,ale jestem zadowolony i wiem co mam
Zaryzykowałem i nie żałuję
Zaryzykowałem i nie żałuję
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne