Witam!
W instrukcji do radia VOD CDR500 doczytalem ze mozna podpiac do niego urzadzenia zewnetrzne. Zalecana jest jednak wizyta w ASO. Czy to oznacza ze jest to aktywowane przez Tech? A moze po prostu mozna podlaczyc kablek i bedzie smigac. Ja chcialbym podlaczyc MP3, albo wrecz telefon aby glos szedl mi przez radio.....
Pozdrawiam
VOD CDR500 + odtwarzacz MP3
Moderator: Sebu$
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
podlanczam sie pod pytanie 
W postach raczej dyskutujemy, nie ma potrzeby powielać pytania - Bodek
[ Dodano: Czw Sty 24, 2013 14:37 ]
przeraszam
W postach raczej dyskutujemy, nie ma potrzeby powielać pytania - Bodek
[ Dodano: Czw Sty 24, 2013 14:37 ]
przeraszam
Ostatnio zmieniony 24 sty 2013, 14:34 przez SD72, łącznie zmieniany 1 raz.
-
natalia.plocka
-
Przemass
Polecam coś takiego jak transmiter,podłączysz do niego wszystko pendrive,kartę sd i telefon.Gutek pisze:Witam!
W instrukcji do radia VOD CDR500 doczytalem ze mozna podpiac do niego urzadzenia zewnetrzne. Zalecana jest jednak wizyta w ASO. Czy to oznacza ze jest to aktywowane przez Tech? A moze po prostu mozna podlaczyc kablek i bedzie smigac. Ja chcialbym podlaczyc MP3, albo wrecz telefon aby glos szedl mi przez radio.....
Pozdrawiam
Ja zakupiłem mniej więcej coś takiego (link poniżej ) i gra z seryjnym radyjkiem
http://allegro.pl/transmiter-8gb-mp3-us ... 15708.html
- Rybka
- Zafiromaniak
- Imię: ROBERT
- Auto: ZAFIRA B
- Model: CDTI
- Oznaczenie silnika: Z19DTL
Napis Message wyświetla się gdy mamy podłączony zestaw głośnomówiący i ktos do nas dzwoni.natalia.plocka pisze:ja mam inne pytanie, otóż nie wiem o co chodzi ale moje radio ni z gruchy ni z pietruchy przestaje grać i wyświetla komunikat message, o co chodzi? i jak to zwalczyć?
Z tyłu radia jest wyjście mute tel po podaniu na ten kabel masy wyświetla właśnie napis Message oraz wycisza radio.
Prawdopodobnie gdzieś ci ten kabel masuje, przetarł się lub w radiu gdzieś robi zwarcie z masą.