Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
darekimi pisze:Ja zmienialem w Radomiu u goscia co handluje czesciami do opelka koszt 30 zł czas 5min.Jak ktos bedzie chcial adres to poszukam i wrzuce
A ja tak zupełnie z ciekawości spytam czy zna ktoś jakiś warsztat, który zmienia język w okolicach Mysłowic, Katowic, Chorzowa itd
Chętnie bym sie dowiedział ile by kosztowała zmiana języka, niemiecki mi nie przeszkadza ale..
Sebastian tak jak już pisałem gdzieś wystarczy ktokolwiek z techem i powinno się dać jak nie ogarnięty obsługujący to tzreba powiedzieć by zmienił na język Turecki jeśli Tech nie widzi Polskiego.
W Aso krzyczeli chyba coś około 120 zl
Zrobiłem za bodajże 36 zł
vide84 pisze:Sebastian tak jak już pisałem gdzieś wystarczy ktokolwiek z techem i powinno się dać jak nie ogarnięty obsługujący to tzreba powiedzieć by zmienił na język Turecki jeśli Tech nie widzi Polskiego.
W Aso krzyczeli chyba coś około 120 zl
Zrobiłem za bodajże 36 zł
Skoro i tech'em można to super
Mam znajomego z "jakimś kompem" (niestety nie znam marki/modelu ale raczej coś lepszego od zwykłego tech'a), więc będe musiał do niego zagadać
Dzięki Szymon
Bastek ,ja mam O-C ,możemy spróbować . W zośce B przestawiam na polski ,ale po ponownym restarcie systemu wraca poprzednie ustawienie .W zośce A nie testowałem
Kto co ma w tym przypadku lepiej napisać na PW - Bodek
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2013, 07:53 przez Arkadiusz12, łącznie zmieniany 1 raz.
Arkadiusz12 pisze:Bastek ,ja mam O-C ,możemy spróbować . W zośce B przestawiam na polski ,ale po ponownym restarcie systemu wraca poprzednie ustawienie .W zośce A nie testowałem
Hmm w sumie do Czeladźi mam nie daleko
Daj znać na PW co i jak to bym podjechał, a jak nie to ja sie odezwe w przyszłym tygodniu
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2013, 07:53 przez GOTI, łącznie zmieniany 1 raz.
GOTI pisze:A ja tak zupełnie z ciekawości spytam czy zna ktoś jakiś warsztat, który zmienia język w okolicach Mysłowic, Katowic, Chorzowa itd
Chętnie bym sie dowiedział ile by kosztowała zmiana języka, niemiecki mi nie przeszkadza ale..
nie wiem, czy to sie kwalifikuje na `okolice`, ale w Sosnowcu na Naftowej 1 bez problemu to robią - co do ceny to nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że da się zejść do 50zł (jutro będę wiedział coś więcej..).
Witam. Mam namiary na gościa od zmiany języka itp. Robiłem w mojej Zofi. 5 min. i po robocie. Mosina woj.Wielkopolskie. Jak ktoś jest w potrzebie niech się odezwie.