Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kajek pisze:Witam. Mam namiary na gościa od zmiany języka itp. Robiłem w mojej Zofi. 5 min. i po robocie. Mosina woj.Wielkopolskie. Jak ktoś jest w potrzebie niech się odezwie.
kajek pisze:Witam. Mam namiary na gościa od zmiany języka itp. Robiłem w mojej Zofi. 5 min. i po robocie. Mosina woj.Wielkopolskie. Jak ktoś jest w potrzebie niech się odezwie.
kajek pisze:Sam języka nie zmienisz musi być TECH serwisowy.Też kombinowałem i nie dało rady.
poza tym, czasami po zmianie języka chrzanią się indeksy i komp zaczyna pokazywać chwilowe zużycie paliwa na poziomie 39,8l/100km w czasie jazdy (i 15l/h na postoju )
i trzeba coś tam jeszcze skorygować/uaktualnić - nie znam się, ale generalnie z tego co słyszałem nie jest to takie proste..
Witam niestety to prawda rozmawiałem z Kamilem z Mosiny i jest poważny problem z Zafirą B z navigacją !!Zmiana języka jest praktycznie nie do zrobienia ,podobno jeszcze w Poznaniu Car -serwis ul.Inflancka moze pomóc ale jutro będę dzwonił .Najdziwniejsze jest to że byłem w serwisie Opla w Bydgoszczy i Pan stwierdził że jest to niemożliwe i nie wie co zrobić ?Śmiech no dodał że jak bym nie miał nawigacji to tak za 159 zł a że mam to nic nie poradzi szok !!!
Ostatnio zmieniony 11 maja 2013, 23:11 przez Wojti, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem jak to jest w B,ale w A tzn.mojej,gdy dzwoniłem do Opel Szpot,to też powiedzieli,że nie ma takiej możliwośći-jeszcze zaznaczył,że w tym roczniku
Pojechałem do Mosiny,5 min. i po sprawie
Przemass pisze:Nie wiem jak to jest w B,ale w A tzn.mojej,gdy dzwoniłem do Opel Szpot,to też powiedzieli,że nie ma takiej możliwośći-jeszcze zaznaczył,że w tym roczniku
Pojechałem do Mosiny,5 min. i po sprawie
W ZB można spolszczyć nawigacje do wersji oprogramowania 10/2007 - później jest problem, co do kompa - jeszcze nie widziałem, chociaż co niektórzy się chwalą, że zrobili