witam.
dziś przedstawiam wam moją Zoche.
jest z 2000roku wpadła mi w ręce pod koniec 2012r. przypadkowo po "spatku" po bracie a wcześniej eksploatował tato. także od początku w rodzinie
dość wysłużona, oszczędzana nie była przez 12 lat więc jak bidulkę widziałem postanowiłem się zaopiekować.
na początku mnie nie rozpieściła w grudniu musiałem wymienić wtryski i reduktor w instalacji LPG a w styczniu przegłub wewnętrzny strzelił.
ale w tym tygodniu postanowiłem się zając osobiście nią i popracowałem nad wygłądem zewnętrznym [już rdza była na każdych drzwiach klapie bagażnika progach i pod chlapaczami przednimi.]
na następne miesiące chce zrobić klimatyzacje i obieg wewnętrzny bo coś nie działają, centralny zamek w pilocie, w tylnich drzwiach elektryczne szyby nie chodzą oraz centralne otwieranie a przede wszystkim jej zmienne obroty na zimnym silniku i pojawiające się i znikające kontrolki oraz nad zmieniającą się objętością paliwa w baku [ 5minut nic nie ma za chwile jest ok po czym nagle mam 3 razy więcej]
tyle gadania teraz zdjęcia. [dorobię się lepszych to wrzucę ]
tak więc miłego oglądania pozdrawiam:
nie wiem nie chce mi wyświetlić obrazków ;/ - poprawiłem Tunio999
[A] - whack - 1.8 ELEGANCE , 125 KM, 2000r. LPG.
[A] - whack - 1.8 ELEGANCE , 125 KM, 2000r. LPG.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2013, 19:34 przez whack, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Skupiłeś się na felgach , a ja bym chętniej oglądnął całe autko i środek.
Bezawaryjnej jazdy życzę i wydatków tylko przy tankowaniu do pełna
Bezawaryjnej jazdy życzę i wydatków tylko przy tankowaniu do pełna
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.