[A] - Kacperuch - 1.8, 125KM 2003r.
- Kacperuch
- Zafiromaniak
- Imię: Kacper
- Auto: Skoda
- Model: Octavia2
- Oznaczenie silnika: 19BKC
czasem przyjdzie mi coś ciekawego na myśl szkoda, że tak mało czasu ostatnio na realizowanie tych pomysłów
[ Dodano: Pią Lip 05, 2013 11:07 ]
Takie małe zmiany w ostatnim czasie:
Ale wpadłem na mały pomysł udoskonalenia wyglądu tej naklejki. (pochwalę się w późniejszym czasie)
I przed wczoraj zamontowałem nowe amorki:
Nawiasem powiem, że oryginał w Niemczech wytrwał 10 lat. W Polsce wystarczył rok i amorki się skończyły
Na czas czekają nadal oryginalne chlapacze i folia na słupki może do końca tego tygodnia się uda
[ Dodano: Pią Lip 05, 2013 11:07 ]
Takie małe zmiany w ostatnim czasie:
Ale wpadłem na mały pomysł udoskonalenia wyglądu tej naklejki. (pochwalę się w późniejszym czasie)
I przed wczoraj zamontowałem nowe amorki:
Nawiasem powiem, że oryginał w Niemczech wytrwał 10 lat. W Polsce wystarczył rok i amorki się skończyły
Na czas czekają nadal oryginalne chlapacze i folia na słupki może do końca tego tygodnia się uda
- Kacperuch
- Zafiromaniak
- Imię: Kacper
- Auto: Skoda
- Model: Octavia2
- Oznaczenie silnika: 19BKC
No i pomyślałem przemyślałem dziś chwila, aby to udokumentować na forum. Chlapacze są spełniają swoja role przy czym lepiej wyglądają, jak poprzednie. Co do foli na słupkach, gdy już wziąłem się za odklejanie starej foli pomyślałem " a czemu by nie bez folii. No i tak zostało. Tak to wygląda:
A dziś takie cudo pojawiło się na pedałach:
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Chlapacze - jak dla mnie średnio, ale wiem, że się przydają, więcKacperuch pisze:No i pomyślałem przemyślałem dziś chwila, aby to udokumentować na forum. Chlapacze są spełniają swoja role przy czym lepiej wyglądają, jak poprzednie. Co do foli na słupkach, gdy już wziąłem się za odklejanie starej foli pomyślałem " a czemu by nie bez folii. No i tak zostało. Tak to wygląda: Obrazek Obrazek
Obrazek
co do folii - jest czy nie ma - bez różnicy
nakładki -
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.