Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
powinno zakodowac sie tylko radio.... efektem ubocznym odlaczenia akumulatora bedzie tez wykasowanie bledow komputera... ale to chyba jest pozytywne (oczywiscie jezeli jakies bledy sa)
Dzięki kolego,pytałem dlatego,że gdzieś słyszałem o zakodowaniu szyb ale teraz wiem iż nie ma to sensu bo po każdorazowym odłączeniu trzeba by się udać do speca.
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
generalnie zamontowana była 65Ah no i sie wykończyła (po 4 latach)... zresztą na forum w tym kompedium o akumulatorach jest napisane, że do OPC powinno być 72Ah ale akurat kupiłem (a właściwie dostałem) Centre 75Ah i ocieplacz okazał sie za krótki...
MieHor pisze:a czy taki oryginalny ocieplacz można dokupić, nie myślę o alledrogo, bo tam stan prezentowanych, jeśli już ktoś wystawia nie jest wart zainteresowania
timi68, mówiąc o ocieplaczu, pokrowcu, izolatorze (pod taką nazwą występuje w EPC) na akumulator miałem na uwadze oryginalny GM. Nawet pytałem w serwisie - tylko na zamówienie i koszt ponad 150,0 zł.
Właśnie zamówiłem i czekam na dostawę razem z akum. Centra Futura 72 Ah stąd: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=881453970