OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi '06 Cosmo Panorama
Moderator: Tunio999
OPEL ZAFIRA 1.9 CDTi '06 Cosmo Panorama
witam
mam pytanie dotyczące pomoc może ktoś mieszka w okolicy Elbląga i by mógł spojrzeć czy warto jechać to oglądać bo mam daleką drogę a nie chciał bym robić niepotrzebnych wycieczek .
przepraszam jak nie w tym dziale pisze proszę wybaczyć
z góry bardzo dziękuje Grzegorz http://allegro.pl/opel-zafira-1-9-cdti-06-cosmo-panorama-i3265563734.html
szef tego auta mówi ze nie bity turbo nowe bo kopcił ze moze jest mozliwosc na miejscu pozbycia sie dpf przewiercenie go i zmiana oprogramowania ( zmiane oprogramowania rozumiem ale przewiercenie ? nie wiem czy tak sie robi bo uzywałem zawsze benzyny ale chce zostac posiadaczem zafirki b 1.9)
Poprawiłem :> - Tunio999
mam pytanie dotyczące pomoc może ktoś mieszka w okolicy Elbląga i by mógł spojrzeć czy warto jechać to oglądać bo mam daleką drogę a nie chciał bym robić niepotrzebnych wycieczek .
przepraszam jak nie w tym dziale pisze proszę wybaczyć
z góry bardzo dziękuje Grzegorz http://allegro.pl/opel-zafira-1-9-cdti-06-cosmo-panorama-i3265563734.html
szef tego auta mówi ze nie bity turbo nowe bo kopcił ze moze jest mozliwosc na miejscu pozbycia sie dpf przewiercenie go i zmiana oprogramowania ( zmiane oprogramowania rozumiem ale przewiercenie ? nie wiem czy tak sie robi bo uzywałem zawsze benzyny ale chce zostac posiadaczem zafirki b 1.9)
Poprawiłem :> - Tunio999
Ostatnio zmieniony 22 maja 2013, 18:14 przez GrzegorzLKR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Autko ładne i zadbane, przynajmniej takie mam wrażenie patrząc po wnętrzu, radio co prawda dołożone z innego autka, czujniki dorobione, ale ładnie wpasowane w zderzak.
Można spokojnie pooglądać na żywo
Rok produkcji 2005. VIN załatw to sprawdzimy. Cena
Można spokojnie pooglądać na żywo
Rok produkcji 2005. VIN załatw to sprawdzimy. Cena
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Autko ładne wyposarzenie troche słabe ale coś za coś .Dziwne ze wystawia ktoś za kogoś ?? dziwne jest to .....W ofercie inne Zafiry, również z silnikiem benzynowym.czyli to oferta z komisu albo jakiejś firmy???Może dlatego wymiana była turbiny(przy tym przebiegu>?) i przebieg teraz tylko 153 tyś EEEEEE ale może jestem za bardzo podejżliwy
- Bodek
- Zafiromaniak
Na Allegro ogłoszenie jest nadal aktualne.GrzegorzLKR pisze:niby się sprzedała jak zaczołem Vin prosić jakoś ja przynosze szczęście każdemu sprzedawcy aby zaczne dopytywac to sie wszystko sprzedaje :>
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Bodek
- Zafiromaniak
OK - zamykam i Archiwumbazyliszek72 pisze:Wlasnie dzwonilem z ciekawosci i Zafira jest juz sprzedana ale mily Pan zaoferowal mi inna w kolorze bordo