Witam
Myślę o zakupie Zafiry rok 2003/2004 silnik 1,8; 125 KM, z Niemiec ( z zachodu ) Jakie pieniądze muszę mieć na takie auto?
Aktualnie dysponuję 13-14 tys, zł ale liczę jeszcze że kasa mi pójdzie po zakupie na rozrząd ( 3 tys ) i założenie gazu ( 2,5 tys ). W całości chciałbym się zamknąć w 17 tys. zł.
Czy to jest możliwe ?
Radek z Kielc
Pozdrawiam
Zakup Zafiry A 1.8 125KM
Moderator: Tunio999
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Tu masz Zafiry w swoim budżecie: http://allegro.pl/zafira-a-1999-2005-18 ... m[16][1]=1
Województwa nie ma co wpisywać, niestety, ale po perełki trzeba się karnąć z 500km w jedną stronę
A ten rozrząd za 3 tysiące to rozumiem na pozłacanych częściach planujesz wymienić?
Województwa nie ma co wpisywać, niestety, ale po perełki trzeba się karnąć z 500km w jedną stronę
A ten rozrząd za 3 tysiące to rozumiem na pozłacanych częściach planujesz wymienić?
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
pod warunkiem, że szukasz na JUŻ.Maciek pisze:ale po perełki trzeba się karnąć z 500km w jedną stronę
nie zawsze trzeba robić 500 km. ja byłem jak "przyczajony tygrys i ukryty smok" i zawziąłem się trochę na szukanie bliżej. zajęło mi to cztery miesiące ale trafiłem na miejscu.
To ja mogę polecić ci tego sprzedawcę
Rok temu kupiłem u niego zosię.
Rok temu kupiłem u niego zosię.