Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witajcie koledzy,
Dzisiaj próbowałem zrobić pewien "myk" z instrukcji ZA - chodziło o zamianę dziennego przebiegu na zegarek. No ale..nie zadziałało. Trudno Przyciska się przycisk kasujący przebieg na około 2 sekundy. No ale się nie poddałem - miało być 2 sekundy, ale potrzymałem dłużej i po około 10 sekundach pojawiło się coś innego - W górnej części (tam gdzie dzienny przebieg) 043,2 a w dolnej części (tam gdzie całkowity przebieg) 014621. Po puszczeniu przycisku kasującego przebieg wszystko wróciło do poprzedniego stanu. Skasował się tylko dzienny przebieg. Po jakiś 20 kilometrach zrobiłem to samo i parametry się nie zmieniły-nadal było 043,2 i 014621.
Co to jest za wartość???
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 08:09 przez gszuder, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki koledzy.. szukałem, szukałem i znaleźć nie mogłem. Trochę źle napisałem o tej drugiej, poniższej wartości - jest 14972. A co to takiego? Nie kumam jakiego koła do autka pewnie to żart ?
gszuder pisze:dzięki koledzy.. szukałem, szukałem i znaleźć nie mogłem. Trochę źle napisałem o tej drugiej, poniższej wartości - jest 14972. A co to takiego? Nie kumam jakiego koła do autka pewnie to żart ?
właśnie mi ta wartość nie odpowiadała, ta którą teraz podałeś (14972) to parametr dla koła: 195/65/15 i to nie jest żart
dzięki koledzy.. szukałem, szukałem i znaleźć nie mogłem. Trochę źle napisałem o tej drugiej, poniższej wartości - jest 14972. A co to takiego? Nie kumam jakiego koła do autka pewnie to żart ?
Przykladowe liczby (15 434, 15 795 i 14 972) to w rzeczywistości liczba impulsów przypadająca na 1km drogi dla różnych rozmiarów kół (info z ASO). Wiadomo, dla jakich dokładnie rozmiarów to jest przewidziane (odpowiednio 185/70R14, 175/70R14 i 195/65R15).