Może i fajna rzecz a ja tam wolę pedał gazu, z tempomatu rzadko korzystamLorry pisze:Ja chyba kiedyś do swojej tempomat domontuje
[B] - kylu - 1,8 CDTI, 120 KM, 2006
- timi68
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
- Model: II
- Oznaczenie silnika: D5-2.4
rysiaczek!vippp
akutat w tym modelu nie posiadam, ale faktycznie na polskich drogach mało przydatny na zachodzie jak najbardziej.
Co do spalania zgodzę się jak najbardziej, samochodziki bardzo EKOnomiczne i oszczędne, u mnie spalanie podobne.
kylu ...Zośka ładna, a jak tam wypasik ? bo widzę halogeników i chromików nie masz. Każda Zośka inna jest.
Co do spalania zgodzę się jak najbardziej, samochodziki bardzo EKOnomiczne i oszczędne, u mnie spalanie podobne.
kylu ...Zośka ładna, a jak tam wypasik ? bo widzę halogeników i chromików nie masz. Każda Zośka inna jest.
-
kicaj
-
rysiaczek!vippp
Nie twierdzę że się używa czy nie używa, zauważyłem tylko że nie ma i pytam kolegę o wypasik Zośki, bo mam podobną i jestem ciekaw.kicaj pisze:a jak czesto sie uzywa halogenow?
ja moze raz -2 razy w ostatnich 5 latach
wazne zeby autko sie sprawdzalo na trasie i pod dystrybutorem
a mi, fakt, tempomat bardziej przydatny, nawet jadac na zakupy wyskakuje zaraz na autostrade
-
Anony Mous
-
kicaj
ja sie tez nei czepiamNie twierdzę że się używa czy nie używa, zauważyłem tylko że nie ma i pytam kolegę o wypasik Zośki, bo mam podobną i jestem ciekaw.
wazne ze autko sie ladnie prezentuje a zwlaszcza zafirki zarowno z i bez halogenow
ja w niemczech widze duzo ZB bez zafir i relingow ...
pablomaxim, a co mam powiedziec? jak mi pije po 12l/h?? to masakra!!
-
kylu
no niestety halogeników nie mam, mam za to w astrze i przes ostatnie 8 lat nie używałem bo nie miałem kiedy, a nawet gdyby to nie ma potrzeby
alo felg też nie mam --blachy sa w postaci gwiazd tak wiec z kolpakami wygladaja jak alusy :>
a poza tym wyposażenie zadowalajace bez gadżetow ktorych sie nie używa
te najważniejsze
navi ,klima, el lust, el szyb przód ,abs,esp pozd
alo felg też nie mam --blachy sa w postaci gwiazd tak wiec z kolpakami wygladaja jak alusy :>
a poza tym wyposażenie zadowalajace bez gadżetow ktorych sie nie używa
te najważniejsze
navi ,klima, el lust, el szyb przód ,abs,esp pozd
-
kicaj
- timi68
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
- Model: II
- Oznaczenie silnika: D5-2.4
Ja mieszkam na podkarpaciu i mgły to u nas normalka szczególnie w dolinach i poblirzach rzek, używam kilkadziesiąt razy rocznie. Dla mnie ich brak byłby sporym utrudnieniem i przy zakupie zwracałem na nie uwagę.kicaj pisze:a jak czesto sie uzywa halogenow?
ja moze raz -2 razy w ostatnich 5 latach
Ale tak jak piszesz jednyn są potrzebne innym nie, a niektórym dla szpanu.
-
rysiaczek!vippp
-
kicaj
to poszukaj moich postow tu badz na opel24 na temat testmode, odczytywania bledow (metoda hamulec gaz)kylu pisze:takie mam cd 70tak jest napisane pod wyswietlaczem pozd
jak nie masz komputera to mozna latwo go aktywowac poza ASO
no i jak chcesz mozna si epokusic o spolszczenie navi - tez poszukaj. oficjalnie nie ma polskiego jezyka w navi, choc jest w komputerze, a navi wymusza jezyk...
-
Krzysztof Zaw
-
kylu
czgo nie tempomacik fajna rzecz, lecz tylko przy małym ruchu na autostradzie w przeciwnym razie trzeba wł i wył co chwile
w sumie, to nie miałem czsu bardziej sie przyglądac sie mojej zafirce, ponieważ kupiłem
22 grudnia- załatwiłem jednego dnia papiery ,troche zimno było nie było kiedy
przyjechałem 3 stycznia do szwajcarii do pracy i tez zima nawet nie mam zdięc i nie bardzo czas zrobic pewnie koło kwietnia jak żonka przyjedzie i przywiezie aparat coś sie pstryknie
tylko nawi rozszyfrowałem menu po angielsku tylko gada po francusku idzie sie przyzwyczaic
i mam hak raczej pół haka ,bo jakoś nie mogę znaleźc tej drugiej czesci ciekawe czy to można dokupic ,a z tym do holowania co sie wkręca to mam ,ale nie mam bladego pojecia gdzie sie to wkręca
pozd
w sumie, to nie miałem czsu bardziej sie przyglądac sie mojej zafirce, ponieważ kupiłem
22 grudnia- załatwiłem jednego dnia papiery ,troche zimno było nie było kiedy
przyjechałem 3 stycznia do szwajcarii do pracy i tez zima nawet nie mam zdięc i nie bardzo czas zrobic pewnie koło kwietnia jak żonka przyjedzie i przywiezie aparat coś sie pstryknie
tylko nawi rozszyfrowałem menu po angielsku tylko gada po francusku idzie sie przyzwyczaic
i mam hak raczej pół haka ,bo jakoś nie mogę znaleźc tej drugiej czesci ciekawe czy to można dokupic ,a z tym do holowania co sie wkręca to mam ,ale nie mam bladego pojecia gdzie sie to wkręca
pozd
-
kicaj
Krzysztof Zaw, co to za TFL (DL) w twojej zafci? sam montowales swiatla dzienne?
z autem powinienes dostac 2 plytki do navi - jedna z mapami druga z jezykami i wtedy mozna zmienic jezyki na ang, niem czy franc... niestety oficjalnie polskiego nie ma...kylu pisze:tylko nawi rozszyfrowałem menu po angielsku tylko gada po francusku idzie sie przyzwyczaic