Na początku 2012 dowiedzieliśmy się, że po raz kolejny zawita do nas szczęście w postaci Dzieciątka... Do dwójki chłopaków, dołączy córeczka... Pierwszą moją myślą jaka się pojawiła było - musimy zmienić auto na większe... żona miała całkiem inne myśli
Zacząłem szukać auta kompaktowego... różne marki, różne ceny... w klasyfikacji cena/jakość wygrała Zafira... kolejny krok poszukiwanie auta... i tu znalazłem stronę Pana Andrzeja... tylko Zafiry... coś genialnego i wspaniałego, gdy ktoś szuka auta dla 2+3... Gratuluję pomysłu!
Tak mijały miesiące i w grudniu 2012 urodziła się nasza córeczka, aby nie było jej smutno w lutym 2013 podjechałem do Pana Andrzeja po koleżankę Zosię...
Miły kontakt na wstępie, obejrzeliśmy auto, jazda próbna wszystko ok, sprawdziliśmy w dokumentach czy był wymieniany rozrząd - był. Dokumenty potrzebne do rejestracji przygotowane w komplecie. Dokonaliśmy transakcji i powrót do domu. 150km bezproblemowo.
Przegląd ok, rejestracja bez kłopotu. Dzięki Panu Andrzejowi zaoszczędziłem sporo czasu i nerwów z urzędami... Dziękuję!
Pojechałem do mechanika wymieniłem tarcze i klocki wiadomo - eksploatacja. Zainstalowałem kosz koła zapasowego, bo systemy naprawcze mnie nie przekonują...
Sprawdziliśmy też rozrząd dla profilaktyki... okazało się, że ma luzy, wymieniłem pasek, napinacz (reszta po głębszym zbadaniu okazała się ok) plus robocizna do tego robi się kosz... wiadomo jak rozrząd jest ważny w poprzednim aucie miałem łańcuch, więc za bardzo tym się nie przejmowałem... a tu taka niespodzianka jeszcze przed długą trasą...
wiem, że to eksploatacja, ale zadzwoniłem do Pana Andrzeja i wielkodusznie partycypował w kosztach.
Uważam, że o auto należy dbać i eksploatacyjne naprawy robić na bieżąco, a wtedy auto Cię nie za wiedzie. Kupiłem auto w lutym 2013 piszę dopiero teraz, ponieważ chciałem sprawdzić Zosię na trasie z całą rodziną i bagażami. Spisało się na medal, wygodne, przestronne, nawet wózek z gondolą udało się zabrać, prowadzi się stabilnie, mocy nie brakuje...
Naprawdę kupowanie u Pana Andrzeja samochodu, to przyjemność.
U mnie liczy się słowność, kompetencja i uczciwość, a takie cechy Pan Andrzej posiada.
Sprzedawca otwarty na klienta, dla którego właśnie klient się liczy. Aby wyrobić sobie dobrą markę na rynku takimi kryteriami trzeba myśleć, szkoda że tak wielu sprzedawców
cierpi na "krótkowzroczność" i nie szanuje drugiej strony - bierzcie przykład z Pana Andrzeja.
Dziękuję serdecznie za transakcję!
Za trzy lata mam zamiar pojawić się u Pana Andrzeja po nową Zosię.