w wawce płaciłem 30 zł za stronę.slawk pisze: Wymieniał ktoś ostatnio sprężyny ile Was skasowali ...?
Pęknięta tylna sprężyna
Moderator: Sebu$
- slawk
- Świeżak
- Imię: Sław
- Auto: Opel Zafira A 2,0 Di
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: DTL
No to samochód w warsztacie ... Cena ... Powiedzieli że jeśli nie trzeba ruszać amorków to jakaś stówka za obie , a jak są razem z amorkami to 160 bo to więcej roboty ... Tak swoją drogą... Teraz z tą pękniętą jedną sprężyną samochód stoi równo i na obu stronach od góry koła do plastiku w błotniku miałem 7 cm luzu , jestem ciekaw ile będzie na nowych sprężynach ... Koła mam 215 45 17
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
no koła masz ładne
Na nowych sprężynach powinno kilka cm pójść do góry ale kilka. może 3-5. Nie sądzę aby to było aż TAAAAK zauważalne, aby Ci poszło o 10 cm...
Na nowych sprężynach powinno kilka cm pójść do góry ale kilka. może 3-5. Nie sądzę aby to było aż TAAAAK zauważalne, aby Ci poszło o 10 cm...
na D&D może pójść kilka cm do dołu, jak nie od razu to po kilku miesiącach, moim zdaniem dużo lepszym rozwiązaniem byłaby wymiana jednej na używany oryginał, jeśli zamiennik to tylko dobrej jakości czyli np Lesjöforsmiodzik pisze:Na nowych sprężynach powinno kilka cm pójść do góry ale kilka. może 3-5.
- slawk
- Świeżak
- Imię: Sław
- Auto: Opel Zafira A 2,0 Di
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: DTL
NO to z tym do dołu toś m...nie Waść "pocieszył " ... Zobaczymy
A co do tych opon to tylko ładne , ale zupełnie nie na nasze drogi jedzie się Jak na wozie drabiniastym po autostradzie to i może być ale inne drogi to już zupełnie inna sprawa
[ Dodano: Pią Lip 12, 2013 18:35 ]
d d wstawione na dół nie poszedł jest 3 cm wyżej niż był ... było siedem jest dziesięć
...
A co do tych opon to tylko ładne , ale zupełnie nie na nasze drogi jedzie się Jak na wozie drabiniastym po autostradzie to i może być ale inne drogi to już zupełnie inna sprawa
[ Dodano: Pią Lip 12, 2013 18:35 ]
d d wstawione na dół nie poszedł jest 3 cm wyżej niż był ... było siedem jest dziesięć
...