Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam podłokietnik otwierany do góry ale bez jakiegoś zamknięcia-blokady otwarcia są tylko dwa otwory. Czy można dokupić samo zamknięcie bez tej miękkiej podnoszonej pokrywy ?
koszalin11 pisze:Mam podłokietnik otwierany do góry ale bez jakiegoś zamknięcia-blokady otwarcia są tylko dwa otwory. Czy można dokupić samo zamknięcie bez tej miękkiej podnoszonej pokrywy ?
Występuje to co na rysunku - oznaczone numerami:
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
koszalin11 pisze:Z tego rysunku to chyba interesuje mnie numer 14 bo tam chyba znajduje się jakieś zamknięcie-zaczep. Prosiłbym o numer części i możliwą cenę w ASO.
Występują dwa rodzaje, jeden jest zapewne do siedzeń z pseudo skóry a drugi do materiałowych - cena jest straszna
Numer katalogowy: 2265170
Nazwa części: POKRYWA
Cena netto*: 637,50
Cena brutto*: 784,13
Numer katalogowy: 2265178
Nazwa części: POKRYWA
Cena netto*: 532,00
Cena brutto*: 654,36
Witam potrzebuje pomocy szukam elementu on znjduje sie na samym dole zderzaka za ta listwa przedia i jest ona montowana do zderzaka i do ramy przez to obnizyl mi sie zderzak i jest nie ciekawa szczelina miedzy maska a zderzakiem ktos mi pomoze z tym(one tak jakby jest cześcia osłony pod silikiem albo sie myle
michal torun pisze:Witam potrzebuje pomocy szukam elementu on znjduje sie na samym dole zderzaka za ta listwa przedia i jest ona montowana do zderzaka i do ramy przez to obnizyl mi sie zderzak i jest nie ciekawa szczelina miedzy maska a zderzakiem ktos mi pomoze z tym(one tak jakby jest cześcia osłony pod silikiem albo sie myle
Zobacz na zdjęciu - któraś z tych części