zafira A opc

Czy to auto warto kupić? Co o nim sądzą inni forumowicze? Tutaj możecie się do woli pytać o auta z ogłoszeń.

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
potifar

zafira A opc

#1 Post autor: potifar »

Chcę kupić zafirę A opc z 2004r. Ale mam pytanko położyłem się pod autem i nie ma koła zapasowego więc ładnie widać podłogę ani grama rdzy fajnie że nigdy nie miałem opla ani styczności z nim zdziwiło mi=nie że spód auta jest cały srebrny tak jak karoseria. Nie ma żadnej smoły czy czym oni tam smarują spód auta. I kolejna rzecz na drzwiach od dołu na wysokość 4-5 cm jest tak jak by baranek oczywiście w kolorze karoserii. Czy to normalne?

[ Dodano: Czw Lip 18, 2013 15:48 ]
Czy nikt na forum nie wie takich rzeczy?
Awatar użytkownika
Rybka
Zafiromaniak
Imię: ROBERT
Auto: ZAFIRA B
Model: CDTI
Oznaczenie silnika: Z19DTL
#2 Post autor: Rybka »

potifar pisze:I kolejna rzecz na drzwiach od dołu na wysokość 4-5 cm jest tak jak by baranek oczywiście w kolorze karoserii. Czy to normalne?
Możesz o tym poczytać TUTAJ
Czy nikt na forum nie wie takich rzeczy?
Może wiedzą tylko nikt na forum nie jest 24h na dobę więc na odpowiedź trzeba czekać.
potifar

#3 Post autor: potifar »

Mam jeszcze jedno pytanko odnośnie szyb w zafirach. Czy szyby mają mieć te same numery na każdej szybie czy tylko np. Szyba z przednich drzwi z lewej i prawej strony ma mieć ten sam numer. Jak to jest z oznaczeniami szyb? Nie chodzi mi tu o rocznik szyb
Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Opel Zafira
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DTH
#4 Post autor: Bodek »

potifar pisze:Mam jeszcze jedno pytanko odnośnie szyb w zafirach. Czy szyby mają mieć te same numery na każdej szybie czy tylko np. Szyba z przednich drzwi z lewej i prawej strony ma mieć ten sam numer. Jak to jest z oznaczeniami szyb? Nie chodzi mi tu o rocznik szyb
U mnie są te same numery oznaczone parami: w przednich i tylnych drzwiach, z tym, że z przodu jest inny nr, a z tyłu jest inny nr - ponieważ tylne mam przyciemniane.

Taka sama sytuacja jest w bagażniku ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pytania o auta, porady przed zakupem”