Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mam problem z kodem 1n5p czy cos takiego to mi wyskakuje zaraz po przekreceniu kluczyka w stacujce a po chwile sie pojawi ilosc zrobionych kilometrow w ostatnim czasie
KrystiaN548 pisze:mam problem z kodem 1n5p czy cos takiego to mi wyskakuje zaraz po przekreceniu kluczyka w stacujce a po chwile sie pojawi ilosc zrobionych kilometrow w ostatnim czasie
To jest inspekcja, a nie żaden błąd. Znajdź sobie instrukcje kasowania inspekcji w Instrukcji Obsługi bądź na forum. Kasowanie inspekcji to prosta sprawa
witam
wypedałowałem błąd ECN970. niestety nigdzie nie mogę znaleźć co on oznacza.czy któryś z kolegów miał z takim błędem do czynienia? z góry dziękuję za pomoc
sprawdzam błędy wg zaleceń - pedał hamulca i gaz na maks, przekręcam kluczyk i nic. jak dodatkowo wcisnę słupek kasowania przebiegu to pojawia się takie coś:
01.7
003 04
tak to wygląda - zafira 1.9 150KM 2007 rok.
czy to błędy - co to oznacza?
po podłączenia do kompa elektryk stwierdził ze leje 3 wtrysk. silnik trzęsie na wolnych, trochę jakby wolniej odpala i średnie zużycie ok 10l.
mam ją od tygodnia, wróci do poprawek, ale czy wymiana tego wtrysku na inny lub regenerowany wystarczy na daleki wakacyjny wyjazd?
No dobra.. wszystko fajnie ale jak odczytac błedy w Zafirce bez stacyjki (przycisk start/stop).. Pedałowanie nie działa a błedy chyba są bo po zapaleniu przez chwilę pali sie ikonka samochodu z kluczykiem.
jupi pisze:No dobra.. wszystko fajnie ale jak odczytac błedy w Zafirce bez stacyjki (przycisk start/stop).. Pedałowanie nie działa a błedy chyba są bo po zapaleniu przez chwilę pali sie ikonka samochodu z kluczykiem.
wciśnij hamulec, gaz i przycisk - start/stop = może zadziała
auto uruchamia się jak naciskasz sprzęgło i hamulec, a nie gaz i hamulec = z tego co kojarzę.
nie próbowałem, bo nie ma okazji, ale zobacz czy zadziała - dopiszemy do tematu
Bodek, Hamulec, gaz i start wlasnie nie dziala na to sam wpadłem... Spróbuję rano - sprzęgło, gaz i start.. sprzeglo,hamulec, gaz i start bedzie ciezko hahaha
jupi pisze:Bodek, Hamulec, gaz i start wlasnie nie dziala na to sam wpadłem... Spróbuję rano - sprzęgło, gaz i start.. sprzeglo,hamulec, gaz i start bedzie ciezko hahaha