Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Z tego co mi wiadomo to ASO nie radzi sobie z menu w BC po polsku.Podczas ostatniej wizyty w ASO mechanik pokazywał mi,że może zaprogramowac język ale po wyłączeniu zapłonu i po ponownym starcie powracają ustawienia fabryczne.Nie długo "spece"od navi udostępnią swoją wersję BC w j.polskim
ja mam wyświetlacz bez zakładek i bez navi i w ASO wgrali polski, który przpadł po nacisnięciu przycisku chyba Seeting, no to podjechałem drugi raz to już powiedzieli że się z tym wyświetlaczem nie da. Ostatnio brat kupił zafirę z wyświetlaczem z zakładkami (nie kolorowy) i z navi CD70 więc juz sam wgrałem mu polski język op-comem i sytuacja taka sama jak u mnie język przepadł . Oczywiście navi mu spolszczyłem i jest po polsku, a BC in english , choć teraz op-com pokazuje że jest po naszemu
male uscislenie - on juz jest w kompie (tj polski) trzeba tylko zmienic ustawienia...
i tak jak pisalem bez navi to nie problem (op comem tez sie da) a navi wymusza jezyk na swoj - a w navi nie ma polskiego...
franki pisze:Ale w opcjach wyboru języka go nie ma..
oczywiście że nie ma, tak jak wyżej napisałem po wgraniu polskiego widać np zużycie paliwa po polsku ale wchodząc w ustawienia i wybór języka a tam polskiego nie ma, wychodząc z ustawień to już co było po polsku jest po angielsku ...
janiu1987 pisze:witam a jeśli navi mam w języku polskim to BC będzie działał w tez po polsku pozdrawiam
Navi masz po polsku bo kolega Wołek to przetłumaczył .Jak masz CID to BC nie będzie po polsku bo to nie taka prosta sprawa. trzeba czekać za jakiś czas się pokaże ale już nie będzie za free jak to ma się z Navi
Mam nadzieje ze dolaczam do wlasciwego watku , jestem tu nowy wiec jak cos to z gory przepraszam .
MAm Zafire z 05.2007 roku i probuje zmienic nawigacje na jezyk polski , z forum wyczytalem ze jest to mozliwe ale w Lodzi niestety nikogo nie moge znalesc , mozecie kogos polecic , probowalem juz w Trax i MIJ .