[B]FLEX ORGANIZER - system mocowań w bagażniku
-
ADAMO_16
[B]FLEX ORGANIZER - system mocowań w bagażniku
Z uwagi na posiadanie psa i częste z nim wyjazdy przydała by się taka siatka, coby psina na fotele nie wchodziła ( labradora ciężko przypilnować).
http://moto.allegro.pl/item530055765_op ... _nowa.html
I moje pytanie - czy podejdzie do Zafirki B?
http://moto.allegro.pl/item530055765_op ... _nowa.html
I moje pytanie - czy podejdzie do Zafirki B?
Ostatnio zmieniony 15 gru 2011, 10:47 przez ADAMO_16, łącznie zmieniany 4 razy.
-
Maciek
-
kicaj
-
ADAMO_16
-
Maciek
-
Marekww33
Ja fotki nie widzę.
Zafira A ma dwa oczka do których przyczepia się te pasy, znajdują się one za drugim rzędem siedziń przy drzwiach.

A jeśli chodzi o taką siatkę co pokazał Adamo_16 to maciek ma rację może być troche krótsza, miałem okazje kupić identyczną za 20 zł na giełdzie ale zaraz sobie zastrzegłem że jak nie bedzie pasowała to oddaje ją i tak właśnie się stało busiałem ją oddać (nie dało sie jej naciągnąć)
Zafira A ma dwa oczka do których przyczepia się te pasy, znajdują się one za drugim rzędem siedziń przy drzwiach.

A jeśli chodzi o taką siatkę co pokazał Adamo_16 to maciek ma rację może być troche krótsza, miałem okazje kupić identyczną za 20 zł na giełdzie ale zaraz sobie zastrzegłem że jak nie bedzie pasowała to oddaje ją i tak właśnie się stało busiałem ją oddać (nie dało sie jej naciągnąć)
-
dandi
-
ADAMO_16
-
dandi
no właśnie nie miałemADAMO_16 pisze:Próbowłem zamontować siatke z astry II i górne mocowanie siatki jest za szerokie. Kolego dandi czy Ty nie miałeś z tym problemu? Jest to zaszerokie o jakieś 1,5 cm.
sam byłem zdziwiony że pasuje bez przeróbek choć na takie zmiany byłem nastawiony
górne mocowanie -metalowe pręty idealnie pasują (pręty połączone są sprężyną i po włożeniu w otwory rozszerzają się i bez żadnego problemu pasują)
nawet są tak oryginalnie wygięte ,że nie musiałem zmieniać ich krzywizny
siatkę kupiłem od opel astra kombi II
-
Andrzej A
-
Andrzej A
-
olo
Kupiłem gniazda do siatki odgradzającej bagażnik od siedzen i potrzebuję zdjęcie gdzie dokładnie są zamontowane uchwytu górne gdyż muszę sam je założyć, tylko te tylnie.dzięki za pomoc!!!!
//poprawiłem posta, pamiętaj żeby pisać bez CapsLocka//BajBus
//poprawiłem posta, pamiętaj żeby pisać bez CapsLocka//BajBus
Ostatnio zmieniony 25 sty 2010, 22:51 przez olo, łącznie zmieniany 1 raz.