Opel Zafira OPC 2.0 TURBO RECARO

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
pawelkaminski88

Opel Zafira OPC 2.0 TURBO RECARO

#1 Post autor: pawelkaminski88 »

Witam wszystkich forumowiczow poszukuje zafirki i bardzo podoba mi sie wersja opc z silnikiem 2.0T 192km konkretnie chodzi mi o opinie jednej ktora jest do sprzedania u mnie w miescie.Na co zwrocic uwage podczas ogledzin :?: jaki jest koszt utrzymania takiej maszyny :?: jak jest z czesciami do tego silnika :?: Powiekszyla mi sie rodzina a zonie strasznie podobaja sie zafiry i chcialbym z racji tego kupic cos ladnego 7-mio osobowego pasujacego dla zony i cos mocnego w jednym dla mnie i przy zafirce znalezlismy kompromis :mrgreen: Tutaj dodaje link do ogloszenia zafirki ktora mnie interesuje i czekam na wasze opinie i cenne uwagi:
http://otomoto.pl/opel-zafira-opc-2-0-t ... 55197.html

Obrazek

Temat poprawiłem - przed napisanie należało się zapoznać z Regulaminem Działu http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=1838 - Bodek
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2013, 15:19 przez pawelkaminski88, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#2 Post autor: Bodek »

Czarne to i ładne ;) - a tak serio to na zdjęciach nic niepokojącego nie widać, autko wygląda na zadbane, a środek nie zniszczony.

Pooglądaj na żywo i VIN załatw - rozkodujemy to OPC.
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

pawelkaminski88

#3 Post autor: pawelkaminski88 »

Witam dzisiaj bylem z kolega handlarzem znajacy sie na rzeczy.Samochod fakt ladnie wyglada te siedzenia sa super.Zniszczony mocno nie jest jednak miejscami widac na lakierze zadrapania parkingowe a i przeszlosc wypadkowa miala lewa strona drzwi malowane od kierowcy,poszycie nadkola lewa strona zmienione na nowe nawet nie pomalowane mysleli ze chyba nikt tam nie spojrzy i nie odrozni,z tylu na klapie delikatne wgniecenie,po otwarciu maski z prawej strony pas przy chlodnicy podrapany jakby tygrys go atakowal,na skrzyni widac plamke oleju takze uszczelniacz napewno do wymiany ale to jest nic przygladamy sie silnikowi a tam widac uszczelnienia czerwonym silikonem takze mysle ze nie warte zainteresowania i najlepiej omijac ta zafi z daleka ale nie zmienia tego fakt ze jest piekna bede szukal dalej napewno sie znajdzie na spokojnie.Temat do zamkniecia.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#4 Post autor: Bodek »

OK - zamykam
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira A”