Problem ze spolszczeniem DVD 90
Moderator: Sebu$
- adrianada91
- Debiutant
- Model:
Problem ze spolszczeniem DVD 90
Witam wszystkich.
Już od pewnego czasu poszukuję spolszczenia do radyjka z zafirce DVD 90. Zafira jest z 2008 r. Jest może ktoś w stanie pomóc ??
Wszystkie spolszczenia co ja znalazłem miały jakiś problem i nie wchodziły. Może ktoś ma podobny problem, badź miał i sobie poradził ? Bedę bardzo wdzięczny za wszelaką pomoc. Pozdrawiam
Już od pewnego czasu poszukuję spolszczenia do radyjka z zafirce DVD 90. Zafira jest z 2008 r. Jest może ktoś w stanie pomóc ??
Wszystkie spolszczenia co ja znalazłem miały jakiś problem i nie wchodziły. Może ktoś ma podobny problem, badź miał i sobie poradził ? Bedę bardzo wdzięczny za wszelaką pomoc. Pozdrawiam
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Na temat polskiej nakładki do CD70Navi i DVD90 jest trochę informacji na forum, gdzie, skąd, jak i co trzeba zrobić. Masz za młody samochód żeby szukać pomocy na sieci skontaktuj się z DJ_Tomcat
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2013, 18:14 przez MieHor, łącznie zmieniany 1 raz.
- adrianada91
- Debiutant
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
tak - w ASO.pawlonik pisze:mam cd 30 mp3 czy da radę pl wgrać ???
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
również w ASO jeżeli nie dostałeś razem z autkiem, ewentualnie w Salonie gdzie było kupione autko.pawlonik pisze:dziękuję zajrzę do nich a sam op comem z ebaya nic nie zrobię ???? nie mam security code gdzie to szukać ????
Temat z Forum: CARPASS
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.