Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nie ma że bezwypadkowa, zderzak z przodu ma spryskiwacze mimo że nie ma xenonów, warto dobrze się przyjrzeć na przód auta i deskę czy nie była naprawiana po wystrzale poduszki, poza tym nic nie zauważyłem
Andrzej2503 pisze: spryski występują często bez xenonów - takie dziwactwo Opla
Zgadza się, ale to nie dziwactwo.
Miałem VB ze spryskami bez zenonu, i miałem fakturę zakupu jako salonowego w niemcowni.
Na fakturze pisało "winterpacket" i były wyszczególnione spryskiwacze lamp, podgrzewane fotele i podgrzewane spryskiwacze.
każda zoska może mieć spryski bez znaczenia czy ma xenon czy nie
a teraz chwila prawdy:
pomijając to że ta zośka to van i ma tylna kanapę od ZA i parę innych niedociągnięć,to:
Była z Lublina, sprowadzana i sprzedawana przez komis na ul.Nałęczowskiej, pierwotnie została wystawiona za 34 ale cena po jakimś czasie zeszła do 22 by finalnie sprzedać się za niecałe 20 tysi jakieś półtora do dwóch lat temu
A dlaczego ? to przeczytaj ten temat http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php? ... hlight=opc i jeszcze jest jeden ale nie mogę namierzyć, był dokładnie w tym dziale
Szczerze, sam ja miałem brać bo w tym czasie silnik miałem na przekładkę , ale jakoś tak nie mogłem się przekonać do środka (źle dobrana tylna kanapa, przednie fotele sztukowane, chyba były wytarte siedziska itp), o bez wypadkowości się nie wypowiadam.
Pewnie do tej pory została zrobiona, w tamtym roku była tez wystawiana ale nie wiem czy to ten sam gość co teraz.
Mam nadzieje ze pomogłem i uchyliłem rąbka tajemnicy