Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
poszukuje dla corki malego a zarazem oszczednego samochodu cos takiego mi wpadło w oko moze ktos z was mial do czynienia z takim modelem i na co trzeba zwrocic uwage
Mam wrażenie że cena jak za 2006 rok jest zdecydowanie za niska, wg mnie takie auto zdolne do jazdy i z gazem powinno kosztować ok 15 000. Ani słowa na temat przebiegu w ogłoszeniu. Na zdjęciach zastanawia mnie spasowanie przedniego zderzaka. Jak bym miał pod ręką pojechałbym obejrzeć ale jak by było daleko to nie zawracałbym sobie głowy
no własnie ja tez mam troszke kilometrów do miejsca tego auta moze ktos z was blizej mieszka co by mógł rzucic okiem bo mam tez takie same obawy co borewicz ale cuda sie zdarzaja
Zgodzę się że cuda się zdarzają więc nie można niczego ignorować. Tak na boku sprzedam ci że ja Jako drugie auto użytkuję Fiata grande Punto 1.4 77KM z 2006 - jest tani w zakupie (nie tak jak ta micra prosta budowa i ośmiozaworowy silniki gwarantują tani serwis, ze spalaniem mieszczę się w przedziale 6-7 l/100km, też myślałem żeby mu zapodać gaz ale przy tym spalaniu to nie ma sensu, jest mocno spokrewniony z corsą D - zawieszenie silniki diesla skrzxynie biegów płyta podłogowa - ale tańszy na rynku wtórnym) polecam poszerzyć zakres poszukiwań o ten samochód, tym bardziej że rynek wtórny jest weń bogaty i wybór jest duży.
Karoseria. Starszy model Micry miał bardzo kiepskie progi i ranty tylnych błotników. Z tego co wiem, to nie czyniono żadnych radykalnych zmian w tym zakresie i niebezpieczeństwo korozji tych elementów nadal istnieje.
Te micry maja kiepska tapicerke...norma sa slady wytarc kierowjicy, mieszka giegow juz po 70-100kkm.
To takie delikatne auto dla dziewczyn ktore w meskich rekach szybko niszczeje. po tym latwo ocenic przebieg.