[B] Krisss95 - Zafira 1.9 CDTI 150km Automat
[B] Krisss95 - Zafira 1.9 CDTI 150km Automat
Witam przedstawiam moją Zafirę :>
A więc Tak jak w temacie jest to Automat, ze 150 konnym silnikiem z 2006r. Autko ma najechane 155tyś. km i jak narazie całkiem daje rade jak na te gabaryty.
Wyposażenie:
- 6 poduszek
- Radio CD
- elektrycznie opuszczane szyby
- elektrycznie reg. lusterka
- podgrzewane lusterka
- czujnik zmierzchu
- czujnik deszczu
- klimatronik
- klimatyzowany schowek
- Reflektory Xenonowe
A więc Tak jak w temacie jest to Automat, ze 150 konnym silnikiem z 2006r. Autko ma najechane 155tyś. km i jak narazie całkiem daje rade jak na te gabaryty.
Wyposażenie:
- 6 poduszek
- Radio CD
- elektrycznie opuszczane szyby
- elektrycznie reg. lusterka
- podgrzewane lusterka
- czujnik zmierzchu
- czujnik deszczu
- klimatronik
- klimatyzowany schowek
- Reflektory Xenonowe
Ostatnio zmieniony 01 paź 2013, 22:02 przez Krisss95, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
No kolorek ciekawy i mało spotykany, fajnie wygląda.
Zastanawiałem się ostatnio czy nie kupić następnego autka na automacie - fajnie się jeździ nie używając lewej nogi, wiążesz ją do fotela czy można się szybko przyzwyczaić
Bezawaryjnej i posłusznej Zosi życzę
Zastanawiałem się ostatnio czy nie kupić następnego autka na automacie - fajnie się jeździ nie używając lewej nogi, wiążesz ją do fotela czy można się szybko przyzwyczaić
Bezawaryjnej i posłusznej Zosi życzę
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
witam
jaki masz typ tego automatu tzn czy to jest zwykly najzwyklejszy czy ten z mozliwoscia "wajchowania" sobie jak chcesz i kiedy chcesz popularnie nazywany tiptronic a u nas easytronic. pytam bo ja akurat mam tą druga wersje i chcialbym sie dowiedziec czy sa jakies klopoty ktore sie moga "zdarzyc".
pozdrawiam
jaki masz typ tego automatu tzn czy to jest zwykly najzwyklejszy czy ten z mozliwoscia "wajchowania" sobie jak chcesz i kiedy chcesz popularnie nazywany tiptronic a u nas easytronic. pytam bo ja akurat mam tą druga wersje i chcialbym sie dowiedziec czy sa jakies klopoty ktore sie moga "zdarzyc".
pozdrawiam
[ Dodano: Nie Lut 26, 2012 22:17 ]
[ Dodano: Sob Kwi 14, 2012 18:51 ]
Twu twu tyle kurzu No w końcu pogoda zawitała znośna, aby było można zająć się Zośką
Jak narazie problemów nie ma Zocha po godzińce pucowania odrazu odżyła
No i coś zima musiała zostawić po sobie Trzeba powymieniać oba klosze.
Jako takich problemów narazie nie ma, jest możliwość zmiany na manuala i przebijać biegi, ale one są raczej bardziej sugerowane1fikol pisze:witam
pozdrawiam
Na początku krążyła myśl, żeby trzymać tą nogę pod fotelem, ale teraz to już przyzwyczajenie Gorzej jak ktoś się chce przejechać, to zawsze siadam do tyłuBodek pisze: Zastanawiałem się ostatnio czy nie kupić następnego autka na automacie - fajnie się jeździ nie używając lewej nogi, wiążesz ją do fotela czy można się szybko przyzwyczaić
[ Dodano: Sob Kwi 14, 2012 18:51 ]
Twu twu tyle kurzu No w końcu pogoda zawitała znośna, aby było można zająć się Zośką
Jak narazie problemów nie ma Zocha po godzińce pucowania odrazu odżyła
No i coś zima musiała zostawić po sobie Trzeba powymieniać oba klosze.
Tfu tfu tfu, ale tu kurzu Czasu troche minęło, ale czy coś się zmieniło hm... wizualnie za bardzo nie po za strukturami i nowymi lampami z tyłu, tamte popękały. Co do mechaniki wymienione łączniki stabilizatora, olej w skrzyni biegów, olej silnika, listwa na kolektorze metodą chałupniczą, ale wsio chodzi i to też chodzi Co do planów na pewno w przyszły weekend demontaż zderzaka, chłodnicy i dojście do miski olejowej skrzyni i dojście do filtra, ostatnio wyszło ale w końcu trzeba to zrobić. Może zarzuce jakieś foto co tu pisać
Stalóweczki na zime już przygotowane
Stalóweczki na zime już przygotowane