Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Google podpowiada :
P1614 Niewłaściwy kluczyk z transponderem Blokada Rozruchu C-06
P1116 Termostat Zawór chłodziwa Wysokie napięcie w obwodzie chłodzenia silnika B-013
P1116 Termostat Zawór chłodziwa Niskie napięcie w obwodzie chłodzenia silnika B-005
No ciekawe interfejs który kupiłem mi to znalazł , u znajomego mechanika kilka dni temu był błąd od świecy żarowej a tu nie było takiego błędu tylko właśnie to .
przemek369 pisze:No ciekawe interfejs który kupiłem mi to znalazł , u znajomego mechanika kilka dni temu był błąd od świecy żarowej a tu nie było takiego błędu tylko właśnie to .
od świecy jest 0380 - jak mam być szczery - to nie wiem co to jest
Witam.Sprawdziłem dzisiaj jakie błędy wyskakują w mojej Zafirze i są takie ECN 017152,ECN 053003,ECN 111261,ECN 111262,ECN 162000 i nie wiem co to są za błędy może pomożecie to rozszyfrować
michal_sypa1 pisze:Witam.Sprawdziłem dzisiaj jakie błędy wyskakują w mojej Zafirze i są takie ECN 017152,ECN 053003,ECN 111261,ECN 111262,ECN 162000 i nie wiem co to są za błędy może pomożecie to rozszyfrować
Odłącz na chwilę akumulator i znowu sprawdź błędy - bo coś dużo ich PS: na pierwszej stronie masz wykaz błędów :>
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein