[A/B] Spryskiwacze mgłowe od Opla Insigni.
Zamontowałem sobie też taki gadżet dzisiaj
We Wrocku w Hornet na Sobieskiego po 12zł sztuka.
Pan w serwisie stwierdził, że cieszą się popularnością ostatnio, pewnie stąd nieco wyższa cena (z tego co czytałem tutaj to max 10zł was kosztowały).
Jedna dysza u mnie chyba wymaga korekcji albo muszę się przyjrzeć jeszcze raz swojemu montażowi
Efekt świetny, więc polecam!
We Wrocku w Hornet na Sobieskiego po 12zł sztuka.
Pan w serwisie stwierdził, że cieszą się popularnością ostatnio, pewnie stąd nieco wyższa cena (z tego co czytałem tutaj to max 10zł was kosztowały).
Jedna dysza u mnie chyba wymaga korekcji albo muszę się przyjrzeć jeszcze raz swojemu montażowi
Efekt świetny, więc polecam!
-
- Debiutant
- Imię: Michał
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ja już przeszukałem alledrogo i znalazłem w sklepie w Gliwicach po 12 zł za sztukę i w poniedziałek jadę po odbiór bo z waszych opinii wynika że to nie tylko dobry bajer ale też lepiej wycieraczki zbierają, a u mnie mam z tym duży problem. Normalnie już te oryginalne spryskiwacze regulowałem chyba z 10 razy a i tak nie znalazłem idealnej pozycji ich natrysku na szybę
być tak może dlatego że przez spryskiwacz od strony kierowcy masz przelot na pasażera, a jakby ktoś jeszcze potrzebował to są na: http://allegro.pl/dysza-spryskiwacza-op ... 69318.htmlLipa pisze:Witam, spryski zmienione i mam pytanko. Czy u was też po stronie kierowcy jest ciśnienie nieco słabsze niż od strony pasażera?