[B] - zybi1964 - 1,9CDTI 150 KM
[B] - zybi1964 - 1,9CDTI 150 KM
To moja Zośka:
Miłe wyposażenie:
- czujniki parkowania
- podgrzewane "taborety"
- 4 szyby "na prąd"
- szybki "posłuszne" kluczykowi
- pozostałe "zabawki" widać na zdjęciach
... ten też, ale ... powiem Wam, że bardzo mnie bawi guziczek, z napisem [SPORT]!! B_a_r_d_z_o !!
Jestem mocno dorosłym facetem. Przejechałem "kilka" kilometrów różnymi samochodami, również ciężarowymi. Myślę, że jeżdżę nie najgorzej.Boję się wariatów na drodze i jestem ostrożny. Ale jeśli wyprzedzam lubię to robić szybko, a ta Zofija to pierwszy "autobusik", który mi to umożliwia i sprawia taką frajdę, aż się gęba uśmiecha!!
Pozdrawiam wszystkich zaZafirowanych
P.S.
Bodek - dzięki za VIN
Miłe wyposażenie:
- czujniki parkowania
- podgrzewane "taborety"
- 4 szyby "na prąd"
- szybki "posłuszne" kluczykowi
- pozostałe "zabawki" widać na zdjęciach
... ten też, ale ... powiem Wam, że bardzo mnie bawi guziczek, z napisem [SPORT]!! B_a_r_d_z_o !!
Jestem mocno dorosłym facetem. Przejechałem "kilka" kilometrów różnymi samochodami, również ciężarowymi. Myślę, że jeżdżę nie najgorzej.Boję się wariatów na drodze i jestem ostrożny. Ale jeśli wyprzedzam lubię to robić szybko, a ta Zofija to pierwszy "autobusik", który mi to umożliwia i sprawia taką frajdę, aż się gęba uśmiecha!!
Pozdrawiam wszystkich zaZafirowanych
P.S.
Bodek - dzięki za VIN
Ostatnio zmieniony 06 paź 2013, 20:31 przez zybi1964, łącznie zmieniany 4 razy.
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
No piękna i też prawie jak moja he he Kolorek super .Co do wyprzedzania to Cię doskonale rozumiem gdy spojrzą w lusterko wsteczne już jesteś z przodu Hm przycisk sport ids+ to coś co to auto przemienia w przyklejone do drogi .Super zakup życzę zadowolenia z jazdy i bezawaryjności
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- Zafiromaniak
- Mieszkaniec
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
zybi1964 pisze:...............
P.S.
Bodek - dzięki za VIN
Taki VIN to przyjemnie przeczytać, autko ładne i super wyposażone.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Jakbyś ten przycisk SPORT wcisnął w OPC to byś się dopiero uśmiechnął!!!!zybi1964 pisze:Ale jeśli wyprzedzam lubię to robić szybko, a ta Zofija to pierwszy "autobusik", który mi to umożliwia i sprawia taką frajdę, aż się gęba uśmiecha!!
Gratuluję bardzo ładny egzemplarz! Niech służy długo i bezawaryjnie.,
Czarna Zocha otrzymała ciepłe buty, na zimę
Na razie czekają na chłody, "w szafie" ale już nie będziemy się ustawiać, w dłuuuuugiej kolejce, kiedy zacznie się "paskudzenie" z nieba
Pozdrawiam
P.S.1.
Może macie pomysł, na fajne kołpaki, żeby łatwiej doczekać do wiosny, na stalówkach??
P.S.2.
Witaj Marku!!
P.S.3.
"Ojtam!", "Ojtam!" Zaraz OPC-"...krew, w piach..."!
Jeszcze się "stopięćdziesiątką" nie nabawiłem, a kupiłem ją, z myślą o zawirusowaniu ....
Nooooo.... chyba, że pozwolicie spróbować Waszego "SPORTa" OPCowego, na siakimś spocie??!!
P.S.4.
Koleżanki i Koledzy jeśli ktoś poszukuje zimowych kółek do Zośki A, (15"), to proszę o kontakt Pozdrawiam.
To nie jest oferta handlowa,a kółka chętnie odstąpię, tym bardziej "zaZafirowanym"-bez zdzierstwa ;P, (fele jak nowe i "papcie" spoko), ale jeśli trzeba proszę tego P.S.a przenieść, w odpowiedniejsze miejsce
"Zadaję" ogłoszenie, na Tablica.pl