czy ma ktoś pomysła jak i czym pomalować
drobne i grubsze elementy plastikowe na desce rozdzielczej za rady będę wdzięczny
zmiana koloru plastików na desce rozdzielczej
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
Ja coś kombinuje TUTAJ
Na razie myśle nad usunięciem tej cholernej gumy (bez udziału papieru ściernego), ale po usunięciu będe musiał na dzień dobry pomalować jedną szpryche (bo jest porysowana) i zastanawiam sie czy by czasem nie pomalować wszystkich
Czym? - spray czarny mat najlepiej
Myślałem wcześniej o strukturze, ale po rozmowie z plutomen1 odradził mi ten pomysł. Robił takie coś w Golfie i tam to ciekawie wyszło - w Zafirze podobno porażka.
A ty masz już jakieś propozycje wykonania swoich plastików?
Na razie myśle nad usunięciem tej cholernej gumy (bez udziału papieru ściernego), ale po usunięciu będe musiał na dzień dobry pomalować jedną szpryche (bo jest porysowana) i zastanawiam sie czy by czasem nie pomalować wszystkich
Czym? - spray czarny mat najlepiej
Myślałem wcześniej o strukturze, ale po rozmowie z plutomen1 odradził mi ten pomysł. Robił takie coś w Golfie i tam to ciekawie wyszło - w Zafirze podobno porażka.
A ty masz już jakieś propozycje wykonania swoich plastików?
siemka sorki ale tydzień czasu nie miałem dostępu do neta ja planuje także gumę usunąć bo wygląda jak psu z gardła wyjęta brzydka i porysowana myślałem żeby lakiernikowi oddać aby w komorze cieplnej pomalowane na czarny mat położył dla utwardzenia lakieru jak wyjdzie się okaże na razie czekam w zimę się zrobi pozdrawiam