Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jako, że rok temu zakupiłem pewne dywaniki ponoć "pasujące" do Zafiry niestety tak nie było.
Przód jeszcze pasuje, ale tył musiałem docinać. Nie przeszkadzały by mi gdyby nie fakt, że dywanik kierowcy troche sie przemieszcza i już lekko podciera
Ja kupuje tylko gm. Zobacz w moim temacie jak wyglądają po ok 40kkm, bo po takim czasie były robione zdjęcia. Można kupić na 5 i 7 miejsc, ja dowiedziałem się o tym po kupnie
toka pisze:fajne, tylko dlaczego mają dziury montażowe?
Zrobili duże koryto żeby nie wylewała się woda, a i tak będzie przeciekać
Ja miałem lepszy nr, kupiłem PETEX-y na zimę, na fotkach z aukcji wyglądały super i w sumie takie są.
Przesyłka dotarła, otwieram i nie mogę oczom uwierzyć - w dywanikach zrobione dwie okrągłe dziury (około centymetra średnicy) na wieszak wystawowy do sklepu - normalnie porażka
Po co komu dywaniki z dziurami :>
Dzwoniłem do Sprzedającego - odpowiedział, że takie przychodzą od Niemca
A jak się zamontuje stopery to i tak będzie przeciekać ? Tylko oni dają stopery na przód.. A na tyle to mało kto jeździ więc nie jest tak bardzo potrzebne
Własne propozycje ?
Hmm,ja kupiłem takie... http://allegro.pl/opel-astra-ii-iii-zaf ... 87881.html
...2 tygodnie temu i jestem zadowolony,zobaczymy jak w czasie Zimy i po-ścieralność,wygląd.
Fajna sprawa ten dywanik na tunel,polecam
Tez mam takie jak kolega Przemass , juz od dwoch sezonow i nie moge nazekac . Dosc dobrze pasuja , guma jest miekka a rant wystarczajaco wysoki . Uwazam jednak ze wszystkie gumowe dywaniki psuja wyglad wnetrza i tylko sytuacje pogodowe zmuszaja do ich uzywania . Ja na przyklad nie zakladam tej gumy na tunel , bo wyglada to moim zdaniem tragicznie . Ale dywaniki moge polecic , tym bardziej ze cena jest dobra .
Jeśli chodzi o dywaniki gumowe to polecam wszystkim firmę WITPOL (http://www.witpol.net/)
Ogromny wybór do wszystkich aut, welurowe, gumowe jakie sobie Pan(i) życzy.
W przyszłym tygodniu jadę po sam dywanik kierowcy z całkiem wysokim korytkiem (30zł)
Przemass, ja mam u siebie dokładnie takie ok 90tyś km i spisują się bdb. kupiłem je, bo były dosyć tanie jak na takie dobre wykonanie i jeszcze żyją. mają tylko delikatne wgłębienia po piętach, ale sądziłem, że po 50tyś km będą do kosza