[A] damian9009 - 1.8 Elegance 2003
- damian9009
- Przeglądacz
- Model:
[A] damian9009 - 1.8 Elegance 2003
Witam , przyszedł czas aby po długich poszukiwaniach zaprezentować zakupiony model a mianowicie:
Zośkę zakupiłem 27.08 od osoby prywatnej.
Autko w dobrym stanie technicznym po wymianie rozrządu sondy lambda niecały rok temu
serwis klimy w lipcu 2013 naprawy udokumentowane:)
Na chwilę obecną wymiana oleju i filtrów , zakup opon zimowych ,zabezpieczenie zaczepów przewodów hamulcowych przed korozją oraz wymiana siatki przy tłumiku(nie wiem jaka fachowa nazwa:) , montaż lpg zastanawiam się nad zakupem felg stalowych na zimę gdyż auto stoi na alu i przyciemnienie szyb ale to już zależy od $$
Co do karoserii na klapie bagażnika jest ok 1,5 cm rdzy ale lekka zaprawka będzie niewidoczna a załatwi sprawę tak to tylko kilka "rys parkingowych" ogólnie jak na 10letnie auto to jest
Wersja wyposażenia Elegance z ciekawych dla mnie opcji:
-oryginalne ksenony
-szyberdach
-klimatronik
-skórzana kierownica
-hak
-białe zegary
-podłokietnik.
Na początek kilka zdjęć
Zośkę zakupiłem 27.08 od osoby prywatnej.
Autko w dobrym stanie technicznym po wymianie rozrządu sondy lambda niecały rok temu
serwis klimy w lipcu 2013 naprawy udokumentowane:)
Na chwilę obecną wymiana oleju i filtrów , zakup opon zimowych ,zabezpieczenie zaczepów przewodów hamulcowych przed korozją oraz wymiana siatki przy tłumiku(nie wiem jaka fachowa nazwa:) , montaż lpg zastanawiam się nad zakupem felg stalowych na zimę gdyż auto stoi na alu i przyciemnienie szyb ale to już zależy od $$
Co do karoserii na klapie bagażnika jest ok 1,5 cm rdzy ale lekka zaprawka będzie niewidoczna a załatwi sprawę tak to tylko kilka "rys parkingowych" ogólnie jak na 10letnie auto to jest
Wersja wyposażenia Elegance z ciekawych dla mnie opcji:
-oryginalne ksenony
-szyberdach
-klimatronik
-skórzana kierownica
-hak
-białe zegary
-podłokietnik.
Na początek kilka zdjęć
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Po drobnych poprawkach widać, że będzie Pan zadowolony
Przyjemności z użytkowania, a na marginesie: szyberdach, ksenon i felgi
Przyjemności z użytkowania, a na marginesie: szyberdach, ksenon i felgi
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- czekker
- Przeglądacz
- Imię: Grzechu
- Auto: Subaru Outback 3.0R (H6)
- Model: OBK
- Oznaczenie silnika: EZ30D-2gen
gratulacje, fajną znalazłeś (kojarzę Twoje zapytania na forum w temacie ogłoszeń/ofert/etc.. )
z wyposażenia najbardziej zazdroszczę otwieranego dachu - miałem w poprzedniej Zafiryndzie i mam w starej Astrze
niestety obecna Zafcia nie ma
no i hak to też fajna rzecz - aktualnie mam na tapecie bagażnik na rowery i gdybym miał hak to nie brałbym dachowego..
miliona bezawaryjnych km !!
btw, w SK jestem codziennie (pracuję na Zawodziu), więc - patrząc na Twoje blachy - możliwe, że się kiedyś spotkamy na drodze
z wyposażenia najbardziej zazdroszczę otwieranego dachu - miałem w poprzedniej Zafiryndzie i mam w starej Astrze
niestety obecna Zafcia nie ma
no i hak to też fajna rzecz - aktualnie mam na tapecie bagażnik na rowery i gdybym miał hak to nie brałbym dachowego..
miliona bezawaryjnych km !!
btw, w SK jestem codziennie (pracuję na Zawodziu), więc - patrząc na Twoje blachy - możliwe, że się kiedyś spotkamy na drodze
- damian9009
- Przeglądacz
- Model:
Gaz zamontowany STAG4 reduktor KME Silver wtryski Hana jutro odbiór:) mam nadzieje że będzie śmigać bez problemu. Jutro również dzięki namiarom od kolegi Czekker zmiana języka w komputerze.
Ja mieszkam w Mysłowicach, zdjęcia wrzucone są jeszcze na rej. poprzedniego właściciela ,ale dzisiaj Zosia dostała nowe blachy... SM
Co do szyberdachu naprawdę fajna sprawa
czekker pisze:więc - patrząc na Twoje blachy
Ja mieszkam w Mysłowicach, zdjęcia wrzucone są jeszcze na rej. poprzedniego właściciela ,ale dzisiaj Zosia dostała nowe blachy... SM
Co do szyberdachu naprawdę fajna sprawa
- damian9009
- Przeglądacz
- Model:
- damian9009
- Przeglądacz
- Model:
Zosia otrzymała nowe tarcze i klocki na przód Brembo + Breck. Jest również po wymianie oleju na GM 5W30 , trochę szarpnęło po kieszeni ale czego się nie robi dla ukochanej
Wpadłem na pomysł wykorzystania w pożyteczny sposób popielniczki samochodowej i wmontowałem w nią rozgałęźnik który wpiąłem bezpośrednio pod zapalniczkę.
Wpadłem na pomysł wykorzystania w pożyteczny sposób popielniczki samochodowej i wmontowałem w nią rozgałęźnik który wpiąłem bezpośrednio pod zapalniczkę.
„Używajcie polskich znaków! Jest różnica czy zrobisz komuś LASKE czy ŁASKĘ!”
prof. Jerzy Bralczyk
prof. Jerzy Bralczyk