roletki
- Maciek
- Zafiromaniak
- Auto: Z20LET
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Fabrycznych to chyba nie było, coś takiego jest fajne tylko nie za tanie: http://allegro.pl/oslony-przeciwslonecz ... 93012.html
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Gdzieś to było już na Forum, ale nie mogę znaleźć, więc fabryczne wyglądają tak:Maciek pisze:Fabrycznych to chyba nie było, coś takiego jest fajne tylko nie za tanie: http://allegro.pl/oslony-przeciwslonecz ... 93012.html
Numer katalogowy: 1732348
Nazwa części: OSLONA
Cena netto*: 247,00
Cena brutto*: 303,81
Numer katalogowy: 1732322
Cena netto*: 376,50
Cena brutto*: 463,10
Numer katalogowy: 1732249
Cena netto*: 196,00
Cena brutto*: 241,08
Numer katalogowy: 1732248
Cena netto*: 265,50
Cena brutto*: 326,57
to co Maciek wrzucił
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wysuwanych nigdy nie widziałem.Maciek pisze:Ale chyba działa na podobnej zasadzie - są oddzielnie montowane a nie wysuwane z boczków jak np we francuzach.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
ja na alle kupiłem coś takiego tylko że za 350zł komplet z tylną szybą - nie wiem dlaczego teraz nie mają...
http://allegro.pl/zaslonki-dedykowane-d ... 63420.html
sprawdza się świetnie - wysuwanych nigdy nie było w zafirze B - dopiero w zafi C są
http://allegro.pl/zaslonki-dedykowane-d ... 63420.html
sprawdza się świetnie - wysuwanych nigdy nie było w zafirze B - dopiero w zafi C są
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Dokładnie do takich samych w czasie wakacji przymierzałem się i ja. Widziałem na żywo i fakt, rewelacja. Oczywiście chciałem kupić odpowiednie do mojej wersji auta, ale cena jak za zwykłe roletki mnie odstraszyła. Ponad 300 zł to jednak sporo uważam.
- MacQ84
- Mieszkaniec
- Imię: Maciej
- Auto: Zafir A OPC 2,0T 170KW
- Oznaczenie silnika: Z20LET
ja za wyciemnienie płaciłem 350 zł, i jest to napewno lepszy efekt od zasłonek, nie tylko wizualnie ale i odpowiednia folia odbija promieniowania słoneczne jak i samo światło dzieki czemu w najwieksze upały nie ma skwaru w aucie.
https://zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=26818 Tutaj obecna :-)
http://www.zafiraklub.pl/forum/viewtopi ... 758#192758 a tutaj moja (już była)Zocha :-)
- Kacperuch
- Zafiromaniak
- Imię: Kacper
- Auto: Skoda
- Model: Octavia2
- Oznaczenie silnika: 19BKC
Witam, z lekka zainteresował mnie temat zasłonek na szybę i link, który podesłał smaru. Zawiązałem kontakt z Panem z firmy, która tym się zajmuję z zapytaniem czy przy większej ilości ceny byłyby niższe. Miałem oczywiście na myśli zbiorowe zamówienie od nas. Oto co otrzymałem w wiadomości zwrotnej:
"Witam. W odpowiedzi na Pana pytanie w sprawie oferty klubowej poniżej przesyłam cennik. Jest on identyczny jak dla forum SKODY. Warunkiem jest utworzenie tematu w jakimś dziale np. ZAKUPY GRUPOWE jeżeli posiadacie takowy dział. Potrzebna jest również zgoda administratora na nasze odpowiedzi i wpisy. Niezbędne jest to w razie jakichś problemów. Odpowiadamy na problemy poprzez forum lub PW na forum. Jak również niezbędne jest to to zmian cenowych i innych modyfikacji. Zarejestrowaliśmy się pod nazwą skemenhs. Oczekujemy na aktywację konta. Nie obowiązują żadne ograniczenia ilościowe
ZAFIRA A (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA B (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA A (Same drzwi / 2 zasłonki )180 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA B (Same drzwi / 2 zasłonki )180 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA A (okienka przestrzeni bagażowej / 2 zasłonki ) 135 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA B (okienka przestrzeni bagażowej / 2 zasłonki ) 135 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA A (zasłonki tylnej klapy / 2 zasłonki ) 140 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA B (zasłonki tylnej klapy / 2 zasłonki ) 140 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA A (zestaw bez zasłonek tylnej klapy / 4 zasłonki ) 245 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA B (zestaw bez zasłonek tylnej klapy / 4 zasłonki ) 245 zł + Koszt wysyłki
Cena wysyłki 30 zł . Kurier UPS
Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do ceny wysyłki może wysłać własnego kuriera. Możliwy odbiór osobisty.
Nie wysyłamy poczta ponieważ gabaryty przesyłki to 100 cm x 60 cm i z nawału pracy nie będziemy włóczyli się po urzędach pocztowych."
Użytkownik skemenhs jest do naszej dyspozycji. Proszę moderatorów ewentualnie, jeżeli uważacie- o przeniesienie tematu do nowego wątku. Ceny, które producent nam proponuje są niższe, jak przy sprzedaży detalicznej, ale z tego co widzę przy zakupie kompletu to jest tylko 20zł. Osobiście dla mnie to jest nadal troszkę przy dużo. Ale czekam na dalszy rozwój zdarzeń Z tego miejsca pytam Pana czy jest możliwość takich zasłonek na przednie, boczne szyby również.
"Witam. W odpowiedzi na Pana pytanie w sprawie oferty klubowej poniżej przesyłam cennik. Jest on identyczny jak dla forum SKODY. Warunkiem jest utworzenie tematu w jakimś dziale np. ZAKUPY GRUPOWE jeżeli posiadacie takowy dział. Potrzebna jest również zgoda administratora na nasze odpowiedzi i wpisy. Niezbędne jest to w razie jakichś problemów. Odpowiadamy na problemy poprzez forum lub PW na forum. Jak również niezbędne jest to to zmian cenowych i innych modyfikacji. Zarejestrowaliśmy się pod nazwą skemenhs. Oczekujemy na aktywację konta. Nie obowiązują żadne ograniczenia ilościowe
ZAFIRA A (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA B (Pełen zestaw / 6 zasłonek) 290 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA A (Same drzwi / 2 zasłonki )180 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA B (Same drzwi / 2 zasłonki )180 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA A (okienka przestrzeni bagażowej / 2 zasłonki ) 135 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA B (okienka przestrzeni bagażowej / 2 zasłonki ) 135 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA A (zasłonki tylnej klapy / 2 zasłonki ) 140 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA B (zasłonki tylnej klapy / 2 zasłonki ) 140 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA A (zestaw bez zasłonek tylnej klapy / 4 zasłonki ) 245 zł + Koszt wysyłki
ZAFIRA B (zestaw bez zasłonek tylnej klapy / 4 zasłonki ) 245 zł + Koszt wysyłki
Cena wysyłki 30 zł . Kurier UPS
Jeżeli ktoś ma zastrzeżenia do ceny wysyłki może wysłać własnego kuriera. Możliwy odbiór osobisty.
Nie wysyłamy poczta ponieważ gabaryty przesyłki to 100 cm x 60 cm i z nawału pracy nie będziemy włóczyli się po urzędach pocztowych."
Użytkownik skemenhs jest do naszej dyspozycji. Proszę moderatorów ewentualnie, jeżeli uważacie- o przeniesienie tematu do nowego wątku. Ceny, które producent nam proponuje są niższe, jak przy sprzedaży detalicznej, ale z tego co widzę przy zakupie kompletu to jest tylko 20zł. Osobiście dla mnie to jest nadal troszkę przy dużo. Ale czekam na dalszy rozwój zdarzeń Z tego miejsca pytam Pana czy jest możliwość takich zasłonek na przednie, boczne szyby również.
- wsebastian
- Przeglądacz
- Imię: Sebastian
- Auto: Opel Zafira A 1.8
- Oznaczenie silnika: x18xe1
- Kacperuch
- Zafiromaniak
- Imię: Kacper
- Auto: Skoda
- Model: Octavia2
- Oznaczenie silnika: 19BKC
reklama reklamą- nikt tu żadnego adresu nie podał. dla zainteresowanych jest temat do omówienia Sebastianie. no zniżka jest mała i co najwyżej zachęcić może niezdecydowanych między przyciemnianie szyb/roletki. gdzie przy obecnej konkurencji na rynku można już za ta kasę spokojnie przyciemnić
Dzidek. tak są foty napisz do niego na pw. jest strona oraz sprzedaż na allegro. wcześniej w tym temacie też pojawił się link do aukcji
Dzidek. tak są foty napisz do niego na pw. jest strona oraz sprzedaż na allegro. wcześniej w tym temacie też pojawił się link do aukcji