Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Auto posiadam ok 2 lat zrobiłem ok 100 tys z poważnych awarii to koło dwumasowe i maglownica(regeneracja) oraz normalne klocki tarcze olej itd Pozdrawiam
WYPOSAŻENIE
- Abs
- 4 x elektryczne szyby
- 8 x poduszka powietrzna
- centralny zamek w kluczyku
- klimatronik
- elektryczne lusterka
- kontrola trakcji
- alufelgi 16
- wspomaganie kierownicy
a z dodatków to szyby fotochromatyczne montowane w profesjonalnej firmie ,,auto folie bydgoszcz''
FOTO ŚRODKA
Poprawiłem troszeczkę Wszystko
Ostatnio zmieniony 21 lis 2013, 07:52 przez Lvkas, łącznie zmieniany 2 razy.
Bardzo ładne auto (klimatronica to trochę zazdroszczę) i nie dziwię się, że może jeździć na taxi. Dla przykładu w Kołobrzegu też kilka Zafirek jeździ pod takim szyldem.
fajna zośka, jednak intrygują mnie te szyby twe przede wszystkich sa to lusterkowe których niby wg. na szego prawa nie wolno stosować, no i przednia szyba również obklejona, jak przechodzi przegląd i ewentualne spotkania z panami mundurowymi ??
musze koledze udowodnć ze to nie lusterkowe ( zwane lustrami weneckimi) tylko fotochrom ! dodaje zdjecie poniżej robione nocą ! szyby sa czarne ;-) takie czary mary !
Lvkas pisze:musze koledze udowodnć ze to nie lusterkowe ( zwane lustrami weneckimi) tylko fotochrom ! dodaje zdjecie poniżej robione nocą ! szyby sa czarne ;-) takie czary mary !
..............[/img]
To jest kwestia padania światła na szybę
Fajne autko
PS. z pierwszego postu wywaliłem powtarzające się zdjęcia.
[quote="Lvkas"]musze koledze udowodnć ze to nie lusterkowe ( zwane lustrami weneckimi) tylko fotochrom ! dodaje zdjecie poniżej robione nocą ! szyby sa czarne ;-) takie czary mary !
OK, Świetna sprawa, tylko że nie musiałeś udowadniać bo ja najzwyczajniej pytałem :-) no i jeszcze mnie korci zapytać- jeżeli świeci słońce, szyby są pięknie lusterkowe i zatrzyma Cię policjant? cały czas mi chodzi o 30% światła na przednich szybach.
Do kolegi wyżej ktoś wydał Zaświadczenie o instalacjii folii samochodowej [/quote]
Chcesz takie zaświadczenie? nie ma sprawy mogę Ci załatwić, chodzi mi o fakt o którym mówi polskie prawo 70% przepuszczalności światlą, zazwyczaj większośc naszych aut ma już ok 20 % zaciemnienia w oryginale. Wiec nie ma folii która będzie dopuszczona do ruchu. znajomy miał nawet nieprzyjemności z szybami oryginalnie dymionymi... Ale to jest stronka o kolegi Zafirce więc nie bede sie rozpisywał... Przyznaje wygląda świetnie :-)