Opel Zafira CZARNA ELEGANCE 1.8 7-OSOBOWY Bydgoszcz
Moderator: Tunio999
Opel Zafira CZARNA ELEGANCE 1.8 7-OSOBOWY Bydgoszcz
Witam . Planuję zakup tej o to Zafirki . Moi rodzice byli dziś ją oglądać ponieważ sam siedzę aktualnie za granicą. Są w tym temacie troche zieloni więc jedyne nieścisłości które zauważyli to trochę wytarty mieszek przy lewarku zmiany biegów ( widać to nawet na zdjęciu ) . Co o niej sądzicie ? Wydaje mi się, że przebieg był łagownie mówiąc dostosowany do polskich realiów.
Link:
http://otomoto.pl/opel-zafira-czarna-el ... 27307.html
Edit : Samochód jest częściowo opłacony - sprzedawca życzy sobię doliczyć te opłaty do ceny ( 1000 zł ) no i do opłat pozostaje mi recykling i sama rejestracja .
Link:
http://otomoto.pl/opel-zafira-czarna-el ... 27307.html
Edit : Samochód jest częściowo opłacony - sprzedawca życzy sobię doliczyć te opłaty do ceny ( 1000 zł ) no i do opłat pozostaje mi recykling i sama rejestracja .
- kamil12luty
- Mieszkaniec
- Model:
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Zmiana grila to pikuś. Serio. Można sobie zmieniać do woli. Mi osobiście poliftowe grille bardziej się podobają. Reszta auta oczywiście przed liftowa.
Plusy - na pewno nie za bardzo wytarte gumy od sprzęgła, hamulca i gazu. Kierownica też nie zajeżdżona. Ale na pewno do sprawdzenia masz podwozie, czy auto nie brało udziału w powodzi. Oczywiście testy, może jakaś POMOCNA DŁOŃ z naszego forum.
Powodzenia!
Plusy - na pewno nie za bardzo wytarte gumy od sprzęgła, hamulca i gazu. Kierownica też nie zajeżdżona. Ale na pewno do sprawdzenia masz podwozie, czy auto nie brało udziału w powodzi. Oczywiście testy, może jakaś POMOCNA DŁOŃ z naszego forum.
Powodzenia!
poproś o VIN - wrzuć tutaj - dowiemy się co powinna mieć na pokładzie
co do grilla to pojawia się pytanie po co ktoś go wymieniał - czy tylko z chęci posiadania nowego grilla czy tez był ku temu powód - wymiana maski po zdarzeniu (hipoteza: zdobył "nową" w kolorze i nie wyjdzie w badaniu lakieru że malowana; tyle że dostępna była wersja po liftowa)
szyby nie są przyciemniane
co do grilla to pojawia się pytanie po co ktoś go wymieniał - czy tylko z chęci posiadania nowego grilla czy tez był ku temu powód - wymiana maski po zdarzeniu (hipoteza: zdobył "nową" w kolorze i nie wyjdzie w badaniu lakieru że malowana; tyle że dostępna była wersja po liftowa)
szyby nie są przyciemniane
- kamil12luty
- Mieszkaniec
- Model: