Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja chyba od tego sprzedawcy kupowałem i super pasują...
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
leeoon pisze:Dużo roboty z założeniem?Bo się zastanawiałem czy się w to bawić?
Na początek musisz odpiąć akumulator potem zdemontować poduszkę powietrzną zdjąć kierownice odkręcić wszystkie śrubki z deski która wychodzi razem z nawiewami i komputerem musisz odpiąć kompa i przełącznik do włączania świateł ściągasz deskę i masz zegary odpinasz je wyciągasz i otwierasz uważaj przy otwieraniu bo pękają plastikowe zaciski. Bez ściągania kierownicy próbowałem to tylko porysowałem całą deskę. Jest trochę zabawy ale efekt fajny
Pozdro
leeoon pisze:Dużo roboty z założeniem?Bo się zastanawiałem czy się w to bawić?
Na początek musisz odpiąć akumulator potem zdemontować poduszkę powietrzną zdjąć kierownice odkręcić wszystkie śrubki z deski która wychodzi razem z nawiewami i komputerem musisz odpiąć kompa i przełącznik do włączania świateł ściągasz deskę i masz zegary odpinasz je wyciągasz i otwierasz uważaj przy otwieraniu bo pękają plastikowe zaciski. Bez ściągania kierownicy próbowałem to tylko porysowałem całą deskę. Jest trochę zabawy ale efekt fajny
Pozdro
OMG, ile roboty! Dobrze, że ja to miałem w standardzie. Z drugiej strony chciałem się pokusić o zmianę podświetlenia zegarów, ale jak to tyle roboty, to się na razie wstrzymam.
BTW, może ktoś kto się za to zabierze zrobiłby tutorial ze zdjęciami? Na pewno się przyda innym.