Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To w sobotę sprawdze te przewody przy dpf ,( wielkie dzięki za wskazanie drogi ) pytanie czy te dwa błędy są jakoś zależne od siebie czy po wymianie uszkodzonych przewodów problem z przepłwomierzem sam zniknie bo szczerze nie ma pojęcia od czego on jest
michal1048 pisze:To w sobotę sprawdze te przewody przy dpf ,( wielkie dzięki za wskazanie drogi ) pytanie czy te dwa błędy są jakoś zależne od siebie czy po wymianie uszkodzonych przewodów problem z przepłwomierzem sam zniknie bo szczerze nie ma pojęcia od czego on jest
przepływomierz jest obok filtra powierza, a czujnik do dpf-a obok filtra paliwa i idzie w dół.
Witam i proszę o rozszyfrowanie kodów które pojawiły się rano przy -10 stopniach podczas rozruchu - kolejno 112561 (ten jest ogólnie opisany ) a następnie 62101 pojawiła się kontrolka od ładowania ale później zgasła.
WEZYR pisze:Witam i proszę o rozszyfrowanie kodów które pojawiły się rano przy -10 stopniach podczas rozruchu - kolejno 112561 (ten jest ogólnie opisany ) a następnie 62101 pojawiła się kontrolka od ładowania ale później zgasła.
Witam!
Sprawdzałem błędy w Zosi ( ZB 2008r 1.8 XER) i wyświetlił mi się jeden błąd: ECN 000970
Co on oznacza? Nigdzie nie mogłem znaleźć opisu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.