Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam wszystkich klubowiczów, korzystam z waszych porad od dłuższego czasu ale jeszcze nie pokazałem swojej wariatki Auto kupiłem w listopadzie 2012,długo się nie nacieszyłem bo w marcu 2013 trafiła do znajomego mechanika celem naprawy silnika..Pierwsze podejrzenie uszczelka...skończyło się na kapitalnym remoncie +wymiana turbiny od której wszystko się zaczęło..że to znajomy mechanik (czyt.rodzina)naprawa trwała blisko 6 miesięcy bo robiona w między czasie na chwilę obecną auto bryka mimo mojej złamanej nogi i jestem z niej bardzo dumny jak znajdę chwilkę to opiszę dalej swoje autko
To zdjęcie z naklejkami po bokach jest jednym z ostatnich ;p
Ostatnio zmieniony 02 sty 2014, 20:56 przez Baster, łącznie zmieniany 4 razy.
I dziś dołożyłem do niej kolejny gruby grosz...tarcze nacinane speedmax przód+tył,klocki ATE przód,BOSCH tył,łożysko kpl.skf+abs koła prawego przód...coś czuje że czekaja mnie amorki przednie i tłumik końcowy...do pełni szczęścia muszę jeszcze polutować standardową dolegliwość zosiek czyli przetarte kable drzwi tylnych za kierowcą...ale już znalazłem porady na ZKP jak się za to zabrać z waszą pomocą zrobiłem lewarek zmiany biegów mianowicie wymieniałem ten koszyczek...
No lotki brak:/ zastanawiam się nad założeniem...chlało to turbo haha wszystko na raz się posypało,turbo,uszczelka,ale jest w tej chwili cacuś ani grama oleju nie bierze a zrobiłem już coś koło 3 tyś km.chyba wszystko co możliwe przy silniku powymieniali..