[B] - snajper79 1,9 CDTI Elegance, 120 KM, 2005
[B] - snajper79 1,9 CDTI Elegance, 120 KM, 2005
witam, mój nowy nabytek, wcześniej jeździłem ZA, wygoda, przestronność, pojemność. Autko przywiezione z Francji, produkcja 2005 pierwsza rejestracja 2006, przebieg 200 tyś. km mam nadzieję że oryginalny przynajmniej teki jest na fakturze z Francji i na wyświetlaczu choć wszystko jest możliwe, na razie tylko jedno zdjęcie bo nie mam czasu na sesję.
Ostatnio zmieniony 06 sty 2014, 13:55 przez snajper79, łącznie zmieniany 1 raz.
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Gratuluję zakupu i mam nadzieję, że Zośka nie będzie sprawiała kłopotu.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
to jeszcze kilka fotek zrobiłem przed przeglądem, a do następnych muszę ją trochę umyć
Opel Zafira 1,9 CDTI 120 Elegance, pierwsza rejestracja 2006, co do wyposażenia ma to czego oczekiwałem i te fele 17 cali teraz muszę jeszcze obuwie zimowe kupić, ogólnie bardzo mi się podoba fajnie się prowadzi i jak dla mnie przestronne wnętrze i bagażnik ze względu na przewożony wózek syna, zdjęcia robiłem telefonem następne postaram się już aparatem zrobić
Opel Zafira 1,9 CDTI 120 Elegance, pierwsza rejestracja 2006, co do wyposażenia ma to czego oczekiwałem i te fele 17 cali teraz muszę jeszcze obuwie zimowe kupić, ogólnie bardzo mi się podoba fajnie się prowadzi i jak dla mnie przestronne wnętrze i bagażnik ze względu na przewożony wózek syna, zdjęcia robiłem telefonem następne postaram się już aparatem zrobić
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Powiem Ci Paweł, że coraz bardziej przekonuję się jakoś do niebieskiego kolorku Zafirki. Początkowo podchodziłem z lekkim dystansem, ale jednak zaczyna mi się podobać coraz bardziej.
Ale to nie kolor będzie woził Twoją rodzinkę, tylko cała reszta, która będzie Ci przynosić pełnię zadowolenia, czego z całego serca życzę.
I za Szymonka też trzymam mocno kciuki
Serdeczności!
M.
Ale to nie kolor będzie woził Twoją rodzinkę, tylko cała reszta, która będzie Ci przynosić pełnię zadowolenia, czego z całego serca życzę.
I za Szymonka też trzymam mocno kciuki
Serdeczności!
M.