[A] - cbm80 - 2.2 DTI Executive, 125 KM, 2004

Moderatorzy: Tunio999, Tazz

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
scaniairizar
Mieszkaniec
Model:

#16 Post autor: scaniairizar »

cbm80 pisze:A z przodu to mam fabryczne nakladki z logo Opla, w sumie dosc malo funkcjonalne.
ale ładne :)

u mnie jedna znalazła miejsce na ulicy, bo sie urwała i wypadła, niedawno to zauwazyłem
2.0 dti '01 i 1.9cdti '10. opcline
it's forfit śwagier!

konsul

#17 Post autor: konsul »

cbm80 pisze:W planach:
- wejscie audio in do podlaczenia odtwarzacza mp3, moze nawet zabuduje go gdzies na stale (np. w miejscu gdzie jest popielniczka)
Udało się koledze zrobić to wejście na audio in? Chętnie poznałbym szczegóły techniczne takiej operacji.

Pozdrawiam,
k.

Awatar użytkownika
timi68
Zafiromaniak
Imię: Andrzej
Auto: Volvo S60 D5 AWD 215/440
Model: II
Oznaczenie silnika: D5-2.4
#18 Post autor: timi68 »

Naprawdę sliczne autko, nie wspomnę o wypasie.
Bezawaryjności i miliona km życze.

Awatar użytkownika
Ramirez
Mieszkaniec
Model:

#19 Post autor: Ramirez »

No Zośka full wypas :lol: gratuluje autka i biliony kilometrów życzę ;)

cbm80

#20 Post autor: cbm80 »

konsul pisze:
cbm80 pisze:W planach:
- wejscie audio in do podlaczenia odtwarzacza mp3, moze nawet zabuduje go gdzies na stale (np. w miejscu gdzie jest popielniczka)
Udało się koledze zrobić to wejście na audio in? Chętnie poznałbym szczegóły techniczne takiej operacji.

Pozdrawiam,
k.
Na razie sie za to nie bralem i chyba juz sobie odpuszcze. Jak juz musze sluchac mp3/wma to uzywam zwyklego grajka z transmiterem. Moznaby teoretycznie wykorzystac wejscie od telefonu, ktory juz zlikwidowalem (na jego miejscu jest PDA z navi) ale to tylko mono, chociaz jakosc pewnie i tak lepsza od tej mp3 poprzez radio.

Michallot

#21 Post autor: Michallot »

We wnętrzu identiko jak mój. Poza tym chyba trudno trafić na tak dobrze wyposarzony model.Komputer masz w języku Polskim?
Ostatnio zmieniony 21 maja 2010, 10:05 przez Michallot, łącznie zmieniany 1 raz.

Woytas

#22 Post autor: Woytas »

Bardzo ładna Zosia, Szerokości i niezawodności :piwo:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zafira A”