Która ma być ta uszczelkagruby pisze:Witam. Ile kosztuje nowa uszczelka przednich drzwi kierowcy i jaki ma numer??
(Zawiniętą lekko mam i mi nogą się zahacza podczas wsiadania)
Zafira A 2000/2001
podaj nr z obrazka
Moderator: Sebu$
Która ma być ta uszczelkagruby pisze:Witam. Ile kosztuje nowa uszczelka przednich drzwi kierowcy i jaki ma numer??
(Zawiniętą lekko mam i mi nogą się zahacza podczas wsiadania)
Zafira A 2000/2001
Pewnie chodzi o to:gruby pisze:nie widze jej na obrazku.
To jest ta uszczelka, po otworzeniu drzwi, jest dookoła otworu drzwiowego z jednej strony przykrywa wewnętrzne plastiki a z drugiej dociskają ją drzwi.
90513511 - nr częściglonik21 pisze:Prosze o podanie numeru katalogowego buczka czujnika cofania i ceny w ASO Zafira A 1,8 r.2005
http://img21.imageshack.us/img21/2425/k ... peldae.pdf - zobacz spinki, bo nie bardzo wiem którabazyliszek72 pisze:Potrzebuje numer spinek ktore trzymaja tylna obudowe siedzenia kierowcy ( dwie sztuki na dole ) i ramke do koszyka ( ta ze sznurka)
w temacie trzeba podać nr VIN - są różne rodzajelawless pisze:Jaka jest cena : Uszczelka szyby czołowej tak chyba sie to nazywa Opel zafira A
Ta co maskuje dolną krawędz szyby przedniej
VIN wpisany do mojej bazy, następnym razem już nie musisz podawaćlawless pisze:Ups sorki dzieciaki po głowie skakały W0L0TGF75Y2067697
Tak jak by był to nr 9
Wiem należy mi się