Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Patryk Pusiak pisze:i czy warto brać nacinane lub nacinane i nawiercane . czy jest różnica od pełnych w ramach tej samej firmy. czy tylko fajnie wyglądają
Jak będziesz miał 3,2 V6 biturbo na 21" feldze to się opłaca W pozostałych przypadkach to bezsens. Mam jeden taki samochód po tuningu, który jeździ na takim zestawie z przymusu, bo większe tarcze się nie mieściły pod felgę, a większa felga nie wchodziła w nadkole. Tyle że ten zestaw się szybko zużywa
ja ma ATE powerdisc i nie sa to moje pierwsze tarcze z tej firmy naprawdę jedyne ograniczenie to opony hamulec jest aż za mocy już pare razy zbyt wcześnie zwolniłem .... Brembo max np. podobnie wykonane jak Ate maja więcej reklamacji ..... lepiej markową gładką tarczę bez nacięć niż tanią powierconą pseudo nawiercaną ..... jeśli ktoś szuka naprawdę czegoś extra to Zimmermann Sport ..... lepsze moim i nie tylko mim zdaniem od EBC ale to już kosmos
Panowie mam mały problemik z tylnymi hamulcami i proszę o poradę. Problem jest w zawieszaniu się klocka co powoduje piski itd itp. Umówiłem się już do Norauto na czyszczenie a jeśli będzie potrzeba to na wymianę klocków. I teraz sedno sprawy. Do założenia mają klocki pod marką Norauto za 80PLN. Pan twierdził, że są to klocki ferodo ale pod ich logiem sprzedawane. Czy ktoś miał doświadczenia z tymi klockami? Czy to faktycznie jest ferodo? Dla porównania klocki ferodo kosztują u nich coś w okolicach 130PLN.
Będę wdzięczny za opinie.
markov pisze:Panowie mam mały problemik z tylnymi hamulcami i proszę o poradę. Problem jest w zawieszaniu się klocka co powoduje piski itd itp. Umówiłem się już do Norauto na czyszczenie a jeśli będzie potrzeba to na wymianę klocków. I teraz sedno sprawy. Do założenia mają klocki pod marką Norauto za 80PLN. Pan twierdził, że są to klocki ferodo ale pod ich logiem sprzedawane. Czy ktoś miał doświadczenia z tymi klockami? Czy to faktycznie jest ferodo? Dla porównania klocki ferodo kosztują u nich coś w okolicach 130PLN.
Będę wdzięczny za opinie.