Tutaj na forum w tym wątku ktoś kiedyś nawet opublikował raport jaki otrzymał z tej lub podobnej firmy.
Pamiętam że ten raport robił na mnie dobre wrażenie, dosyć rzetelny opis i jednoznaczne osądy poparte argumentami. Nie jestem na sto procent pewien czy to ta sama firma ale też dużo zależy na pewno od "rzeczoznawcy" wykonującego raport. Jeżeli cena raportu byłaby porównywalna z ASO ale auto miałbym pod ręką to wybrałbym chyba ASO (chociaż tam też zdarzają się przypały) jeżeli auto byłoby daleko i budziłoby moje zainteresowanie to możliwe że skusiłbym się na taki raport pod warunkiem że to się ekonomicznie kalkuluje. pozdro
Opel Zafira 1.8 IGŁA 2005/06 (Kraków)
Moderator: Tunio999
-
- Świeżak
- Imię: Michał
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XE.XER
Cześć,
MotoReporter okazał się zbędny (choć już miałem umówioną wizytę i oględziny). Udało się mojemu znajomemu (bo ja po niemiecku nie szprecham ;-) ) dodzwonić do ASO i dalej do byłego właściciela.
Samochód 25. października 2013 miał przebieg zgodny z książką. Miał również bliskie (bardzo bliskie) spotkanie z... autobusem (uszkodzony cały jeden bok, wyrwane drzwi, etc). 22. listopada została zgłoszona szkoda całkowita a samochód zezłomowany - właściciel był oburzony, że ten pojazd w ogóle istnieje.
Kolejny przykład na rzetelność i uczciwość importerów samochodów (bez urazy p. Andrzeju)
Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam
Michał
MotoReporter okazał się zbędny (choć już miałem umówioną wizytę i oględziny). Udało się mojemu znajomemu (bo ja po niemiecku nie szprecham ;-) ) dodzwonić do ASO i dalej do byłego właściciela.
Samochód 25. października 2013 miał przebieg zgodny z książką. Miał również bliskie (bardzo bliskie) spotkanie z... autobusem (uszkodzony cały jeden bok, wyrwane drzwi, etc). 22. listopada została zgłoszona szkoda całkowita a samochód zezłomowany - właściciel był oburzony, że ten pojazd w ogóle istnieje.
Kolejny przykład na rzetelność i uczciwość importerów samochodów (bez urazy p. Andrzeju)
Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam
Michał
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Michał brawo dla Ciebie za czujność.
Auto w Polsce na pewno znajdzie nowego nabywcę, ale jakoś nie dociera do mnie jakim cudem jeśli auto jest zezłomowane trafia na nasze drogi, przechodzi przeglądy i jest dopuszczone do ruchu. Masakra jakaś...
Auto w Polsce na pewno znajdzie nowego nabywcę, ale jakoś nie dociera do mnie jakim cudem jeśli auto jest zezłomowane trafia na nasze drogi, przechodzi przeglądy i jest dopuszczone do ruchu. Masakra jakaś...
-
- Zafiromaniak
- Imię: Andrzej
- Auto: Zafiry
- Model: wszystkie
- Oznaczenie silnika: różne
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Archiwummichalbachowski pisze:.........
Temat do zamknięcia.
.........
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.