Tutaj na forum w tym wątku ktoś kiedyś nawet opublikował raport jaki otrzymał z tej lub podobnej firmy.
Pamiętam że ten raport robił na mnie dobre wrażenie, dosyć rzetelny opis i jednoznaczne osądy poparte argumentami. Nie jestem na sto procent pewien czy to ta sama firma ale też dużo zależy na pewno od "rzeczoznawcy" wykonującego raport. Jeżeli cena raportu byłaby porównywalna z ASO ale auto miałbym pod ręką to wybrałbym chyba ASO (chociaż tam też zdarzają się przypały) jeżeli auto byłoby daleko i budziłoby moje zainteresowanie to możliwe że skusiłbym się na taki raport pod warunkiem że to się ekonomicznie kalkuluje. pozdro
Opel Zafira 1.8 IGŁA 2005/06 (Kraków)
Moderator: Tunio999
-
michalbachowski
Cześć,
MotoReporter okazał się zbędny (choć już miałem umówioną wizytę i oględziny). Udało się mojemu znajomemu (bo ja po niemiecku nie szprecham ;-) ) dodzwonić do ASO i dalej do byłego właściciela.
Samochód 25. października 2013 miał przebieg zgodny z książką. Miał również bliskie (bardzo bliskie) spotkanie z... autobusem (uszkodzony cały jeden bok, wyrwane drzwi, etc). 22. listopada została zgłoszona szkoda całkowita a samochód zezłomowany - właściciel był oburzony, że ten pojazd w ogóle istnieje.
Kolejny przykład na rzetelność i uczciwość importerów samochodów (bez urazy p. Andrzeju)
Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam
Michał
MotoReporter okazał się zbędny (choć już miałem umówioną wizytę i oględziny). Udało się mojemu znajomemu (bo ja po niemiecku nie szprecham ;-) ) dodzwonić do ASO i dalej do byłego właściciela.
Samochód 25. października 2013 miał przebieg zgodny z książką. Miał również bliskie (bardzo bliskie) spotkanie z... autobusem (uszkodzony cały jeden bok, wyrwane drzwi, etc). 22. listopada została zgłoszona szkoda całkowita a samochód zezłomowany - właściciel był oburzony, że ten pojazd w ogóle istnieje.
Kolejny przykład na rzetelność i uczciwość importerów samochodów (bez urazy p. Andrzeju)
Temat do zamknięcia.
Pozdrawiam
Michał
-
miodzik